reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak idziesz do szpitala na zabieg to się pytają brzydko czy odbierasz materiał (większość zostawia). Kuriera zamówili mi w genesis do szpitala (choć w tym tańszym badaniu powinnam zrobić to sama, ale że dzień wcześniej przy rozmowie tel wprowadzili mnie w błąd to dostałam gratis) Wysyłasz samą kosmówkę w małym kartoniku z takim wkładem do przenośnych lodówek.
W ankiecie jaką dołączasz jest taki podpunkt: zgoda na pochówek w zbiorowej mogile na cmentarzu w Poznaniu, ale na ich stronie nic takiego nie ma więc nie wiem jak to jest na prawdę.
Moja mama jest oddziałowa w klinice ginekologoczno-polozniczej i takie "dzieciątka" sa pochowywane raz w roku w zbiorowej mogile, do tej pory przechowywane sa jakby w takim krematorium...

reklama
Dzień dobry bladym świtem. Do mnie właśnie zawitała @ no ale to w takim razie 1dc więc mam nadzieje że lekarz nie będzie robił problemów ze stymulacją bo będę musiała go zabić ;)

Do tego wszystkiego dach nam w jednym miejscu zaczął przeciekać no chyba ch... mnie strzeli. Teraz jak tak kasę liczymy...

Skoro to 1dc to ze stymulacja rzeczywiście problemu nie powinno być. Czekamy na wieści od Ciebie.
Niestety pogoda (przynajmniej u mnie) nie rozpieszcza. Nie znam się na tym, ale może dziurę w dachu uda się jakimś domowym sposobem zatkac...

Ostatnia edycja:
Nie jestem na bieżąco ale zapytam tak - co u Ciebie? Na jakim jesteś etapie? Coś już wiadomo? ja pracuje to nie mam Was kiedy czytać a tak to przeczytam kilka wpisów ale to za mało żeby ogarnąć co się dzieje u każdej. Póki co robię sobie wolne od myślenia co dalej.
Hej:) u mnie bez zmian od tamtego tygodnia, dzis ide na bete, jutro na wizyte wiec sie okaze co tam sie wyprawia:)
A u Was jak? Czekacie jeszcze na wyniki?

Hej:) u mnie bez zmian od tamtego tygodnia, dzis ide na bete, jutro na wizyte wiec sie okaze co tam sie wyprawia:)
A u Was jak? Czekacie jeszcze na wyniki?

Asia trzymam kciuki za pozytywne wiadomości! :) ja właśnie czekam w kolejce do laboratorium.

Również życzę Wam udanego dnia! [emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry