reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
10 dpt czyli jutro ale w 9dpt to już wszystkim choć bladziudka kreska wychodzi a u mnie nic, kompletnie nic a ja nie mam nawet jednego mrożaczka. Tak się boję że test mówi prawdę. Nie wiem co jest nie tak :(
Testy są zakłamane i staraj się zapomnieć o tym że go zrobiłaś :) beta prawdę Ci powie a na razie się nie smuć ;)

@czarnu1a @ evulek111 - pieknych podglądań, wracajcie do nas z dobrymi wieściami :)
@dżoasia a tobie nie wiem w sumie czego mam życzyć, chyba szybkiego wyjaśnienia sytuacji.

Dziewczyny wpiszcie do kalendarza, bo czytałam, że są jakieś wizyty, których tu nie widzę.
@jasani, co ty masz za wizytę 10 października??
Przylaczam sie do zyczen ;) ✊✊

Nie wyrzuciłam. Patrzyłam teraz jeszcze raz ale nadal nic a nic. Dziewczyny oby po prostu młody się opierdalał na początku i dlatego bety nie widać choć test podobno ten co już 10 wykrywa :( ale pamiętacie jak dzwonili w drugiej dobie że jednak i ostatni zarodek się nie dzieli a w trzeciej stał się cud. Boże proszę żeby teraz też młody zwalczył jeszcze. W końcu to dopiero 9dpt. Może dopiero zaczął dziś betę produkować...
Wrzuc zdjęcie może my coś zobaczymy

Niestety biała biel najmniejszego cienia... Przeczucie niestety się sprawdziło... Nie wiem czy kiedykolwiek się uda... Zrobiłam wszystko co mogłam tona leków, intralipid, embrioglue, leżenie plackiem przez trzy dni, oszczędzanie się mega przez dwa tygodnie i nic. Endometrium piękne i ***** z tego wyszło :(
Kochana nie zalamuj sie. To tylko test, idz na bete. Jeszcze szansa jest i tego Ci z calego serca zycze :*

reklama
Dziewczyny ile dni po punkcji dzwonili do was z laboratorium? Do mnie nikt się nie odzywa i zaczynam świrować :-( :(
Wcale :D:D I w sumie czekałam do wizyty na informację ile się zapłodniło i do której doby doszły. Nie wiem jak mi się to udało ale w trakcie punkcji miałam taki zapieprz w pracy, że nie miałam czasu o tym myśleć.

Do góry