gooossia17
Fanka BB :)
Koło 13 będę miała info ale czuje się świetnieGosia jak u Ciebie?? Opowiadaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koło 13 będę miała info ale czuje się świetnieGosia jak u Ciebie?? Opowiadaj
Ale kreska pojawila sie w wyznaczonym czasie? Wiesz jak to jest z testami, najwazniejsze, ze kreska jest. To jutro razem betujemyTylko ,ze u mnie w ogóle nie ma różnicy... No nic czekam dalej, lekarz zleci w sobotę betę ale pójdę w środę bo w sobotę nie mam gdzie
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixi a jutro jeszcze sikasz?? Ja wierzę w tą Twoją kreche. Przeciez wczoraj ja juz widzialysmy :-))Tylko ,ze u mnie w ogóle nie ma różnicy... No nic czekam dalej, lekarz zleci w sobotę betę ale pójdę w środę bo w sobotę nie mam gdzie
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
[emoji173] cudny widok! Gratulacje raz jeszcze[emoji6]wysokiej bety i spokojnych 9 mcy!Zobacz załącznik 823718
U mnie dobrze, co widac na zalaczonym obrazku [emoji14] Dzisiaj juz ostatni dzien, jutro rano lece na bete
A Ty jak sie czyjesz? Na ktora lecisz do szpitala?
No to czekamy razem z Toba :-)) to teraz smacznego ;-)Koło 13 będę miała info ale czuje się świetnie
Jeszcze nie. Jadę na 11.30. Dziwne sny mi się śniły dzisiaj. Chyba nerwy dają o sobie znać...Tez tak mysle ale boje sie jeszcze cieszyc. A Ty juz po crio?
I jak jajobranie??Ja tylko tu punkcję i transfer mam. Punkcję Robił mi dr Paweł Radwan.
SuperWróciłam właśnie od lekarza.
Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się Radość przeogromna
Transfer mam ustalony na 3 października
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...
Dziewczyny...jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że to początek dobrych wiadomości
Ale kreska pojawila sie w wyznaczonym czasie? Wiesz jak to jest z testami, najwazniejsze, ze kreska jest. To jutro razem betujemy
Pixi a jutro jeszcze sikasz?? Ja wierzę w tą Twoją kreche. Przeciez wczoraj ja juz widzialysmy :-))
Sny interpretuje się na odwrót. A stres robi swoje. Trzymam kciuki za pozytywną betę już niebawem się okażeHej...pisze pierwszy raz...mam pewne obawy...jestem po transferze 4dzien..i mam endometriozę...boli mnie na dole w brzuszku i nie wiem czy to jajniki czy bardziej macica...panikuje bo jest to mój pierwszy transfer i 7lat leczenia...i co najgorsze dziś miałam dziwny sen o przyjaciółce i o sobie i ona także o Mnie śniła a raczej o moim mężu i dziecku którego nie mam ze umarli...poradzicie cos...ciężko mi zasnąć...a piersi mam jakby zaraz miały eksplodować...