M@gda
Moderatorka
Ja tam nie mam czasu na wszystko. NA FB rzadko wchodzę, spokojnieMam nadzieje ze grupa na facebooku nie oslabi forum,co? Ja nie posiadam facebooka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam nie mam czasu na wszystko. NA FB rzadko wchodzę, spokojnieMam nadzieje ze grupa na facebooku nie oslabi forum,co? Ja nie posiadam facebooka
Ja tez teraz czesciej tu przesiaduje niz na fbJa tam nie mam czasu na wszystko. NA FB rzadko wchodzę, spokojnie
Super. Swietna wiadomosc. Trzymam kciukiWróciłam właśnie od lekarza.
Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się Radość przeogromna
Transfer mam ustalony na 3 października
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...
Dziewczyny...jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że to początek dobrych wiadomości
Powodzenia [emoji110] [emoji256] [emoji4]Hello, czekam właśnie w rejestracji. Nawet nocka nie była zła, przespałam, trochę się pokręciłam ale najważniejsze, ze prawie cała spałam jajniki tak mnie bolą i do tego jestem głodna ale dzielnie czekam! Proszę trzymać kciukasy o 8:00!!!
Mnie lekarz zawsze mówił, że 1dc nalezy liczyć od dnia w którym zaczęło się krwawienie i trwało większość dni tzn jak zaczęło się o 9 rano to jest to 1 dc ale jak zaczęło się o 4 po południu to już nie. Zastanowiłabym się też nad intensywnością krwawienia, jak tlkyo takie malutkie upławy, to raczej nie, ale jeśli zaczęło się intensywniej to już bym liczyła.Witajcie. Jestem z innego wątku ale potrzebuje porady, jako że jesteście bardziej doświadczone
Jakiś czas temu sądziłam że czeka mnie in vitro bo już jestem po 4 IUI i od tego czasu zaczęłam Was podczytywać bo dzięki Wam wiele ważnych informacji można zyskać W sierpniu byłam u nowego lekarza, który nie widzi powodu bym podchodziła do ivf (mam początki endometriozy a u M słabsza ruchliwość plemników) więc rozpisał mi leki: Parlodel, Pabi-Dexamethason, Metformax i Clostilbegyt. Okazało się że po tej stymulacji clo od 5-11 dc 2x1 został przestymulowany pęcherzyk i przez to zaczęło się w zeszłą środę dziwne krwawienie ale na brązowo. Lekarz stwierdził że normalna miesiączka dopiero przyjdzie prawdopodobnie w sobote (też tak liczyłam) Więc od soboty znów biore Parlodel (do 1-15dc) Dexamethason (1-20dc) i Metformax ciągiem a clo powinnam zacząć brać od jutra. Tylko teraz nie jestem pewna kiedy zacząć liczyć 1 dc bo tak naprawde od tej soboty to tylko lekkie plamienie na brązowo i wątpię by @ się jeszcze rozkręciła. Czy powinnam zacząć brać clo od jutra? (lekarz tak mi rozpisał gdyby w sobote liczyć 1 dc.) Bo sama nie wiem... A lekarz teraz wyjechał. Możecie coś poradzić?
Pozdrawiam
Ja dzieki lodzkiej gamecie mam obecnie 27 tc i pod serduszkiem blizniaki [emoji173] trzymam mocno kciuki za jajca [emoji110][emoji110]Ja właśnie siedzę w łódzkiej gamecie i czekam na punkcję
U kogo sie leczysz w Gamecie?3mam kciuki zeby bylo duzo ladnych jajec
U mnie dobrze, co widac na zalaczonym obrazku Dzisiaj juz ostatni dzien, jutro rano lece na bete