Oczywiście sie cieszę , ale gratulacje przyjmę dopiero jak urodzę zdrowego bobaska [emoji6] liczę na dziedzica [emoji12]
Tez widze kreseczke piekna byle szczesliwie do przodu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jesteś wspaniałą i silną osobą. Mam nadzieję,że niedługo Wasze cierpienie zostanie zameinione w ogromną radość, zasługujecie na to!jestesmy tutaj sami no leczenie jest zabujczo drogie(ok 30tys.euro na miesiac) pisze do fundacji ale niestety odmowy ciagle..no jest to przykre ..
walczaca o szczescie
Ja na końcu i na początku... ;-)na jakim jestes etapie przypomnij kochana
ja po konsultacji i teraz histero. Jutro dzownię się zapisać
Jestem po pierwszej nieudanej procedurze. 2 transfery nieudane i teraz zaczynam od nowa. Jutro pierwsza wizyta i zobaczymy jak to wyjdzie czasowo ;-)
anetka303
O kurcze [emoji7] gratulujęOj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
[emoji127] 28.10.2017
adunnnia90
Jest jest jest ! Gratulacje [emoji4]Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Stresuje się nerwy mam od rana. Spakowalam się do wyjazdu i czekam na męża, ale już ze stresu się popłakałam. Pomocy!!!
walczaca o szczescie
Kochana nie denerwuj się,będzie dobrze. Zobacz jak u nas ostatnio duzo dobrych wiadomości,Ty tez takie bedziesz miała!:-)) a czemu jedziecie jiz dzis jak pubkcja jutro??Stresuje się nerwy mam od rana. Spakowalam się do wyjazdu i czekam na męża, ale już ze stresu się popłakałam. Pomocy!!!
Pixie_Dixie
Ja od wujka już pożyczyłam na całą procedurę, pożyczek mamy co niemiara już bo jeszcze hipoteczna na dom i na auto jak nie wiedzieliśmy że będzie in vitro. Mąż mnie pociesza że przecież od początku wiedziałam że przecież nic jeszcze nie wiadomo i że nawet jak się nie uda to przecież od początku wiedziałam że często się nie udaje od razu i że będziemy próbować ale ja tak się boję
Gratuluję dziewczyny!!! Super wieści!!! Przypomnijcie proszę który dpt iludniowego zarodka i które Wasze podejście?
U mnie dziś 6dpt trzydniowego zarodka więc na test raczej za wcześnie. Coraz bardziej się boję... Mam nadzieję że należę do tych przypadków które nie mają plemienia implementacyjnego i stąd brak śladów jakichkolwiek...
U mnie drugi transfer, dziś jest 6dpt, 5 dniowego, wiec Ty możesz spokojnie poczekać jeszcze 2 dni [emoji6]
reklama
gooossia17
Ponieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.Kochana nie denerwuj się,będzie dobrze. Zobacz jak u nas ostatnio duzo dobrych wiadomości,Ty tez takie bedziesz miała!:-)) a czemu jedziecie jiz dzis jak pubkcja jutro??
Podziel się: