reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agavva moja magiczna kula i kot nie mylili się ;-) GRATULUJĘ pięknej BETY!!!
Agapl nie martw się,że nie miałaś USG pracownicy kliniki są na tyle doświadczeni,że lokują zarodki tam gdzie trzeba:tak:
Catleya dla Ciebie też moje serdeczne GRATULACJE!!!
Last time Witam w naszym gronie, pamiętaj nie liczy się ilość a jakość komórek!A jakiej klasy miałaś zarodki?

reklama
AGAVVA ja również gratuluje życzę Ci wszystkiego dobrego miałyśmy transfer tego samego dnia też miałam 2 zarodki tylko u mnie dziś wyszedł negatywny jeszcze beta o wszystkim zadecyduje ale skoro dpt jest ten sam co u Ciebie to jakoś nie rokuje że się udało.

Jestem tu trochę nowa bo aktywna dopiero od dziś jeśli się odzywam tylko do niektórych to sorki ale to nasze 1 ivf i tak naprawdę niewiele wiem na niektóre tematy więc się nie rozpisuje. Jak czytam niektóre posty o kilku nieudanych próbach i latach starań to nie dowierzam że ludzie się nie poddają i walczą nadal o upragnione szczęście.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki:-)

AGAVVA ja również gratuluje życzę Ci wszystkiego dobrego miałyśmy transfer tego samego dnia też miałam 2 zarodki tylko u mnie dziś wyszedł negatywny jeszcze beta o wszystkim zadecyduje ale skoro dpt jest ten sam co u Ciebie to jakoś nie rokuje że się udało.

z tego co pamiętam miałaś podane 3 dniowe zarodeczki - ja 5 dniowe, więc jest to bardzo duża różnica na tym etapie. Ja dziś z ciekawości zrobiłam test - już po otrzymanej becie i wyszła ledwo widoczna kreska, a beta piękna :-D - bądź dobrej myśli - testy sikane często zakłamują!!

dziękuję wszystkim za Gratulacje :-) nie dociera do mnie jeszcze :-)
W środę powtórka bety, a 24 USG - może będzie już serduszka widać:-) teoretycznie ok 22 dnia po zapłodnieniu zaczyna bić - u mnie będzie 24 dni po :-)

Już mam wynik bety porażka 9dpt>1 teraz już pewne że się nie powiodło jak mi smutno siedzę i rycze teraz tylko nie wiem co z lekami bo już chyba nie ma sensu dalej brać czekam na cud!

reklama
domi123 bardzo mi przykro,ale nie poddawaj się!rzadko kiedy in vitro udaje się za pierwszym razem, przecież gdyby każdy był super płodny to nie musielibyśmy podchodzić do in vitro, więc u jednych leczenie zadziała szybciej a u innych trochę dłużej!
Dziewczyny mam pytanie, bo się martwię..od dnia transferu mam wielki brzuch taki wzdęty jakbym już była w 4 miesiącu ciąży..:-(hiperka niemożliwa,bo miałam 4 pęcherzyki, do tego od 2 dni biegunka, co to może być?:(

Do góry