ja zarezerwowałam w bibliotece. bedzie dostepna za 3 tygMacie to w pdfie albo ebooka? Bo u mnie krucho z kasa i naprawde kazdego grosza licze... no moze oprocz tych wydawanych w klinice bo tam to oczywiscie trzeba milionera zgrywac bo inaczej nikt z toba nie bedzie rozmawial...
reklama
Obczajcie taką stronę doci.pl tam jest cale mnóstwo książek
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
misis188
Fanka BB :)
Nie będzie nie bedzie ale rzuce wam rozpiske jakie leki biore bo teraz tego duzo. Ja tez za was wszystkie trzymam.To jakby cie mialo nie byc tak jak pisalas to wiesz - trzymam mocno!!!
kredka82
Z chomikuj sciagnij. Ja wszystkie ksiazki czytam na tablecie albo tel bo nie lubie papierowych[emoji4]Macie to w pdfie albo ebooka? Bo u mnie krucho z kasa i naprawde kazdego grosza licze... no moze oprocz tych wydawanych w klinice bo tam to oczywiscie trzeba milionera zgrywac bo inaczej nikt z toba nie bedzie rozmawial...
Na chomikuj bym uważała, wzywają na komendę za ściąganieZ chomikuj sciagnij. Ja wszystkie ksiazkinczytam na tablecie albo tel bo nie lubie papierowych[emoji4]
kredka82
Serio ale to pewno tych co duzo sciagajaNa chomikuj bym uważała, wzywają na komendę za ściąganie
dżoasia
Fakt, z chomikuj nie polecam. Kilka lat temu moja kuzynka - wtedy miala moze z 13 lat sciagnela sobie jakas ksiazke chyba no j.niemieckiego i czaicie ze wujkowi wtedy zrobili nalot na chalupe i laptopa skonfiskowali do wyjasnienia?! Potem chyba jakas kare bulilNa chomikuj bym uważała, wzywają na komendę za ściąganie
misis188
Masakra. Co za krajFakt, z chomikuj nie polecam. Kilka lat temu moja kuzynka - wtedy miala moze z 13 lat sciagnela sobie jakas ksiazke chyba no j.niemieckiego i czaicie ze wujkowi wtedy zrobili nalot na chalupe i laptopa skonfiskowali do wyjasnienia?! Potem chyba jakas kare bulil
reklama
Pixie_Dixie
Już po wszystkim. W sali jestem sama więc nawet się wyspałam i to bez koreczków [emoji5]
Pixie ten okres teraz to jakiś dłuższy będzie i mocniejszy?
U Ciebie ta beta w końcu spadła?
Pierwszy dostałam dość szybko bo po 20 dniach, a teraz aktualnie 39dc i cisza... beta po zabiegu juz tylko 3 , a w pon robiłam kontrolna to mniej niż 0,1. Ogólnie to dostałam juz zielone światło ale stresuje sie teraz brakiem okresu [emoji853]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: