reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Miliaa super,że TSH i APTT wyszło ok.Wierzę, że posiew też pozwoli na dalszy etap
agapl gratuluję ilości jajeczek-niech się wszystkie zapłodnią i pięknie dzielą

agapl gratuluję ilości jajeczek-niech się wszystkie zapłodnią i pięknie dzielą
anioleczek12341
hej dziękuję za dobre słowa. Jakoś spacer nie pomaga na mój stres... czekam na tą @ nadal i nic. Wkurzam się, bo dawczyni już się stymuluje od 3 dni i była na podglądanku i jak na razie ma 8 pięknych komóreczek więc na dniach mógłby być transfer, ale niema mojej @
Lekarz mówi że jak do rana nie dostanę to mam jechać do niego do kliniki. Robiłam też testy ciążowe dziś tak na wszelki wypadek- zalecenie dr bo ja sama wiem ze to niemożliwe- heh załamię się do jutra....
Lekarz mówi że jak do rana nie dostanę to mam jechać do niego do kliniki. Robiłam też testy ciążowe dziś tak na wszelki wypadek- zalecenie dr bo ja sama wiem ze to niemożliwe- heh załamię się do jutra....
Magdusia 31
aniołeczek fajnie,że u dawczyni 8 komóreczek pięknych-kurde teraz ta @ mogłaby się pojawić,a nie płata figle

Dziekuje raz jeszce jestesciekochane 
katee82, poprzednie podejscie zakonczylo sie tak wielka klapa, bo lekarze mimo kiebskiego nasienia meza upierali sie by zrobic in vitro klasyczne!!!
Nie obawiaj sie w Pl zaden lekarz nie podjalby takiego ryzyka bo stracilby reputacje a tym samym wielkie pieniadze.
Czekam w wielkich nerwach na telefon ze szpitala by dowiedziec sie jak zaplodnienie. ahhhhh

katee82, poprzednie podejscie zakonczylo sie tak wielka klapa, bo lekarze mimo kiebskiego nasienia meza upierali sie by zrobic in vitro klasyczne!!!

Nie obawiaj sie w Pl zaden lekarz nie podjalby takiego ryzyka bo stracilby reputacje a tym samym wielkie pieniadze.
Czekam w wielkich nerwach na telefon ze szpitala by dowiedziec sie jak zaplodnienie. ahhhhh
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny - mam dziś 5 dpt i przeczucie, że się nie udało.... jak mnie w dniu transferu i dzień po bolał brzuch na @, tak do tej pory praktycznie nic....dziś nawet piersi przestają boleć.......:-(
mamy tylko jednego mrozaczka... kiedu można podejść do crio po nieudanym iv??
mamy tylko jednego mrozaczka... kiedu można podejść do crio po nieudanym iv??
reklama
Jo.M.
agapl13 - 8 to super , oby wszystkie do blastek przetrwały. Trzymam kciuki
agavva - nie stresuj się kobieto , bo tak naprawdę różnie jest z tymi odczuciami. Ja przy każdym transferze miałam inne odczucia.
A o crio jeszcze będzie czas pomyśleć. Głowa do góry.
aniołeczek - no faktycznie ta Twoja @ się zaparła. Myślę , że to ze stresu. Daj znać czy coś się zmieniło.
agavva - nie stresuj się kobieto , bo tak naprawdę różnie jest z tymi odczuciami. Ja przy każdym transferze miałam inne odczucia.
A o crio jeszcze będzie czas pomyśleć. Głowa do góry.
aniołeczek - no faktycznie ta Twoja @ się zaparła. Myślę , że to ze stresu. Daj znać czy coś się zmieniło.
Podziel się: