reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziękuję za dobre słowa. Jakoś spacer nie pomaga na mój stres... czekam na tą @ nadal i nic. Wkurzam się, bo dawczyni już się stymuluje od 3 dni i była na podglądanku i jak na razie ma 8 pięknych komóreczek więc na dniach mógłby być transfer, ale niema mojej @

Lekarz mówi że jak do rana nie dostanę to mam jechać do niego do kliniki. Robiłam też testy ciążowe dziś tak na wszelki wypadek- zalecenie dr bo ja sama wiem ze to niemożliwe- heh załamię się do jutra....

aniołeczek - a zawsze masz regularne? Moze przez stres ci się opóźnia. Mam nadzieje ze się pojawi do rańca. A po co masz jechać do kliniki da ci coś na wywołanie czy co?

Dziekuje raz jeszce jestesciekochane :tak:

katee82
, poprzednie podejscie zakonczylo sie tak wielka klapa, bo lekarze mimo kiebskiego nasienia meza upierali sie by zrobic in vitro klasyczne!!! :wściekła/y:
Nie obawiaj sie w Pl zaden lekarz nie podjalby takiego ryzyka bo stracilby reputacje a tym samym wielkie pieniadze.

Czekam w wielkich nerwach na telefon ze szpitala by dowiedziec sie jak zaplodnienie. ahhhhh

Ostatnia edycja:
ehhhh ale padnieta jestem remont mnie wykancza :( cvhce juz moj transfer i moje dzieciaczki do brzusia :)

hej dziewczyny - mam dziś 5 dpt i przeczucie, że się nie udało.... jak mnie w dniu transferu i dzień po bolał brzuch na @, tak do tej pory praktycznie nic....dziś nawet piersi przestają boleć.......:-(
mamy tylko jednego mrozaczka... kiedu można podejść do crio po nieudanym iv??

8 zaplodnionych. Nie zamrozili jajeczek bo bylo za malo.Wczoraj podalismy im nasze nowe nr tel a te imbecyle nadal dzwonil na stary!!!! Grrrrrr
Oby sie teraz tylko dzielily.

Buziaki pa

reklama
agapl13 - 8 to super , oby wszystkie do blastek przetrwały. Trzymam kciuki

agavva - nie stresuj się kobieto , bo tak naprawdę różnie jest z tymi odczuciami. Ja przy każdym transferze miałam inne odczucia.
A o crio jeszcze będzie czas pomyśleć. Głowa do góry.

aniołeczek - no faktycznie ta Twoja @ się zaparła. Myślę , że to ze stresu. Daj znać czy coś się zmieniło.

Do góry