Nie zamartwiaj sie kochana, nie kazda ma tu objawy a jest ok.No to niestety u mnie nic nie bylo[emoji22][emoji22] minelo 48h o 7.30 rano...
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Tak wizyta ogolnie na plus oczywiscie decyzja nie jest jeszcze podjeta bo chcem jeszcze pojechac do novum.Podsumowując to wszystko bardzo dobrze, że tam trafiłaś
Wlasnie kochane te ktore lecza sie w novum mozecie cos powiedziec o dr Taszyckiej bo hednak chyba na nia sie zdecyduje po przejrzeniu opini na temat dr Zamory
To moze byc implantacjaDziewczyny czy to mozliwe 2dpt 2blastek miec plamienia blado różowe, brzuch pobolewa jak na okres. Mam nadzieje ze to dobry znak że zarodeczki sie wgryzaja.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Alfistka
O takie jak Ci oznaczyłam to oznaczasz w postach u dziewczynja nic nie widzę i nie wiem o jakie literówki chodzi....
Jakie literowki?!Ja myślałam,że to ktos sie myli i dlatego.to wstawia
walczaca o szczescie
Na dole jak masz te ikonki, lubi to, popieram, super itp to jest też "literówka" i sporo ostatnio ich tu było nawet jak w poście nikt nie robił zbyt dużo literówek. Ale ja nie zwracałam na to uwagi, bo mi się często zdarzają literówki ;-)Jakie literowki?!
walczaca o szczescie
walczaca o szczescie
Spoko ;-) Mi tam zupełnie nie przeszkadza :-)hmm może być tak, że moje telefono podobne coś podczas klikania odpowiedz, jednocześnie zaznacza te literówki.... ale to nie jest specjalnie - głównie korzystam z telefonu....
witam Was,
dziewczyny jestem po wizycie startowej w Novum u dr Zamory. Przygotowanie do in vitro. Trzy ciąże niestety zakończone niepowodzeniem. Podejscie do 4 inseminacji. Zakończone niepowodzeniem. Proszę Was napiszcie mi co dalej ..jak to jest z in vitro. Zostają pobierane komórki?Jaka liczba? I co dalej...?
dziewczyny jestem po wizycie startowej w Novum u dr Zamory. Przygotowanie do in vitro. Trzy ciąże niestety zakończone niepowodzeniem. Podejscie do 4 inseminacji. Zakończone niepowodzeniem. Proszę Was napiszcie mi co dalej ..jak to jest z in vitro. Zostają pobierane komórki?Jaka liczba? I co dalej...?
reklama
witaj,
jestem tutaj nowa. Wczoraj miałam pierwszą wizytę startową w Novum u dr , Zamory. Powiem szczerze, ze boje się tego wszystkiego. co i jak...U Zamory lecze się juz ponad rok....dla mnie ok. Tylko zyskuje z czasem na poznaniu....
o dr. Taszyckiej nie słyszłałam.
jestem tutaj nowa. Wczoraj miałam pierwszą wizytę startową w Novum u dr , Zamory. Powiem szczerze, ze boje się tego wszystkiego. co i jak...U Zamory lecze się juz ponad rok....dla mnie ok. Tylko zyskuje z czasem na poznaniu....
o dr. Taszyckiej nie słyszłałam.
Podziel się: