reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Alfistka poczekaj do soboty! Jeden dzień w te czy wewte to nie różnica a i w sobotę może jeszcze być delikatnie za wcześnie ale już prędzej sb :)
@walczaca o szczescie a ty nie czekaj tylko jutro beta i nie gadaj, że się boisz! w poniedziałek też będziesz srakać przed kompem zanim zobaczysz wynik!!! :p
@dżoasia zobaczymy jak minie noc i ranek, jak sie nic nie zmieni to pewnie ją jytro zrobie :p mam wrażenie ze od ostatnich 4 miesiecy to ja caly czas sie o cos "srakam" :p

reklama
Narazie zastuj, odpoczywam, probuje sie ogarnac, myslimy o wakacjach i wyjechaniu odcieciu sie od wszystkiego.
W sierpniu mamy konsultacje w invicta, a we wrzesniu pewnie kolejna ( ostatnia) proba.
A co tam u ciebie ??
Kochana mocno Ci kibicuje! Zreszta jak wszystkim dziewczyna. Musi sie wkoncu udac! U mnie dobrze trochę zabiegana jestem od wczoraj bo szykuje pomieszczenia na remont wiec w szafach porzadki itp a dzieciaczki rosna [emoji5] mdlosci przeszły [emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

37,5 st C mam cały czas, pytałam lekarza powiedział, że za to odpowiada progesteron i nie ma się czego obawiać bo tak już jest i tego nie zmienimy. W wielkim skrócie - to norma :rolleyes::rolleyes:

reklama
Do góry