reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moim zdaniem betę powinnaś jak najbardziej zrobić. Dziewczyny miały tu różne sytuacje z zabarwionym sluzem i wszystko jest ok. W terminie okresu można mieć delikatne "plamnienie" i być w ciąży.
myślę że to będzie formalność. zrobię dzisiaj po pracy ale jeśli @ się rozkręci a tak czuję to tylko niepotrzebne łudzenie... jest mi strasznie źle, aż niedobrze.

reklama
No daje slowo, tak mi powiedział jak jeszcze na samolocie lezalam. Też się zdziwilam, Ale w sumie to przecież zachodząc naturalnie to od owulacji do terminu miesiączki , Nie wiesz o ciąży, wiec możesz coś wypić % albo popalić. Jak ma się zagniezdzic to i tak się zagniezdzi, a imprezka odciagnie myśli. Niestety wiem, Że łatwo mówić . ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Łatwo mówić, gorzej zrobić ale jak sobie będziemy tak wmawiać i powtarzać, to może w końcu się to wbije do głowy :D

myślę że to będzie formalność. zrobię dzisiaj po pracy ale jeśli @ się rozkręci a tak czuję to tylko niepotrzebne łudzenie... jest mi strasznie źle, aż niedobrze.
Nie dasz rady wcześniej zrobić? Jak się tak będziesz zamartwiać i o tym myśleć to faktycznie ją wywołasz.. Mnie się wydaje, że jesteśmy za bardzo obstawione lekami, żeby @ mogła się zacząc tak sama z siebie. Ja musiałam czekać chyba z 4 dni po odstawieniu. Szczerze mówiąc do nie kojarzę, żeby któraś tu na forum tak miała, że się nie udało i @ przyszła jeszcze podczas brania leków. Nie chcę Ci niepotrzebnie robić nadziei ale musisz wierzyć do końca!!! Zamartwiać się będziesz po wyniku. Ale mam nadzieję, że będziesz się jednak cieszyć :D

cześć dziewczyny, rano po aplikacji luteiny zauważyłam różowy śluz na aplikatorze czyli pewnie zaczyna się @. :( aż mnie serce zakłuło mimo że tak podejrzewałem od 3 dni.. także mi się niestety nie udało... nie wiem czy w ogóle jest sens robienia tej bety.
Leć na betę i mnie nie denerwuj....
Ja w ciąży przeszłam już przez plamienie i śluz różowy i pomarańczowy więc marsz na betę!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Nie dasz rady wcześniej zrobić? Jak się tak będziesz zamartwiać i o tym myśleć to faktycznie ją wywołasz.. Mnie się wydaje, że jesteśmy za bardzo obstawione lekami, żeby @ mogła się zacząc tak sama z siebie. Ja musiałam czekać chyba z 4 dni po odstawieniu. Szczerze mówiąc do nie kojarzę, żeby któraś tu na forum tak miała, że się nie udało i @ przyszła jeszcze podczas brania leków. Nie chcę Ci niepotrzebnie robić nadziei ale musisz wierzyć do końca!!! Zamartwiać się będziesz po wyniku. Ale mam nadzieję, że będziesz się jednak cieszyć :D
Dokładnie!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry