myślę że to będzie formalność. zrobię dzisiaj po pracy ale jeśli @ się rozkręci a tak czuję to tylko niepotrzebne łudzenie... jest mi strasznie źle, aż niedobrze.Moim zdaniem betę powinnaś jak najbardziej zrobić. Dziewczyny miały tu różne sytuacje z zabarwionym sluzem i wszystko jest ok. W terminie okresu można mieć delikatne "plamnienie" i być w ciąży.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Łatwo mówić, gorzej zrobić ale jak sobie będziemy tak wmawiać i powtarzać, to może w końcu się to wbije do głowyNo daje slowo, tak mi powiedział jak jeszcze na samolocie lezalam. Też się zdziwilam, Ale w sumie to przecież zachodząc naturalnie to od owulacji do terminu miesiączki , Nie wiesz o ciąży, wiec możesz coś wypić % albo popalić. Jak ma się zagniezdzic to i tak się zagniezdzi, a imprezka odciagnie myśli. Niestety wiem, Że łatwo mówić . ...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dziś u tej dr....Ja też mam dziś wizytę ale niestety wcześniej, u dr Szymańskiej (bo moja dr jest na urlopie). Miniemy się więc
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
Nie dasz rady wcześniej zrobić? Jak się tak będziesz zamartwiać i o tym myśleć to faktycznie ją wywołasz.. Mnie się wydaje, że jesteśmy za bardzo obstawione lekami, żeby @ mogła się zacząc tak sama z siebie. Ja musiałam czekać chyba z 4 dni po odstawieniu. Szczerze mówiąc do nie kojarzę, żeby któraś tu na forum tak miała, że się nie udało i @ przyszła jeszcze podczas brania leków. Nie chcę Ci niepotrzebnie robić nadziei ale musisz wierzyć do końca!!! Zamartwiać się będziesz po wyniku. Ale mam nadzieję, że będziesz się jednak cieszyćmyślę że to będzie formalność. zrobię dzisiaj po pracy ale jeśli @ się rozkręci a tak czuję to tylko niepotrzebne łudzenie... jest mi strasznie źle, aż niedobrze.
Leć na betę i mnie nie denerwuj....cześć dziewczyny, rano po aplikacji luteiny zauważyłam różowy śluz na aplikatorze czyli pewnie zaczyna się @. aż mnie serce zakłuło mimo że tak podejrzewałem od 3 dni.. także mi się niestety nie udało... nie wiem czy w ogóle jest sens robienia tej bety.
Ja w ciąży przeszłam już przez plamienie i śluz różowy i pomarańczowy więc marsz na betę!!!!
Dokładnie!!!!Nie dasz rady wcześniej zrobić? Jak się tak będziesz zamartwiać i o tym myśleć to faktycznie ją wywołasz.. Mnie się wydaje, że jesteśmy za bardzo obstawione lekami, żeby @ mogła się zacząc tak sama z siebie. Ja musiałam czekać chyba z 4 dni po odstawieniu. Szczerze mówiąc do nie kojarzę, żeby któraś tu na forum tak miała, że się nie udało i @ przyszła jeszcze podczas brania leków. Nie chcę Ci niepotrzebnie robić nadziei ale musisz wierzyć do końca!!! Zamartwiać się będziesz po wyniku. Ale mam nadzieję, że będziesz się jednak cieszyć
Oczekiwanie2017
Ja też dziś u tej dr....
Ja w czasie urlopu mojej dr chodzę głównie właśnie do dr Szymanskiej. Jak się okazuje wszyscy lekarze są tu bardzo kontaktowi i godni polecenia. A Ty na którą godzinę Masz?
Ja na 11.10!!!!Ja w czasie urlopu mojej dr chodzę głównie właśnie do dr Szymanskiej. Jak się okazuje wszyscy lekarze są tu bardzo kontaktowi i godni polecenia. A Ty na którą godzinę Masz?
Oczekiwanie2017
Ja na 11.10!!!!
Ja na 10:10 więc też się miniemy
reklama
Ja na 10:10 więc też się miniemy
A ty na jakim teraz jesteś etapie!? przygotowujesz się do crio!? Dobrze pamiętam!?
Podziel się: