reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zapomniałam pokazać Wam nasze Skarby. Już nadrabiam[emoji4]

Malutki
1498112380-aaaaaa.jpeg

Maleńka
1498112400-aaaaaa.jpeg
[emoji7] [emoji7]

Piękności, a jak brzusio? Duży?

A ja dziewczyny, czuje się jak chodzące zombie. Jedyne co odczuwam to senność. Chciałabym spać, ale nawet mimo chęci nie mogę, a niby oczy same się kleją.

Dziś też zrobiłam test ciążowy i wiecie co... Niby czułość duża, a po 5 min druga kreseczka blada, że trzeba było się MOCNO wpatrywać, żeby coś widzieć. Teraz już po 3,5 h wykonania testu można nawet zrobić zdjęcie na pamiątkę, ale ... spodziewałam się jednak przy takiej becie mocnej krechy już po 3-4 minutach. :p

A ja dziewczyny, czuje się jak chodzące zombie. Jedyne co odczuwam to senność. Chciałabym spać, ale nawet mimo chęci nie mogę, a niby oczy same się kleją.

Dziś też zrobiłam test ciążowy i wiecie co... Niby czułość duża, a po 5 min druga kreseczka blada, że trzeba było się MOCNO wpatrywać, żeby coś widzieć. Teraz już po 3,5 h wykonania testu można nawet zrobić zdjęcie na pamiątkę, ale ... spodziewałam się jednak przy takiej becie mocnej krechy już po 3-4 minutach. :p
To mnie pocieszylas bo glupia ja rano zrobilam sikacza co prawda nie bardzo czulego bo 25 i wyszla biel vizira. Ale nie biore go pod uwage choc nerwy mi troszke nadszarpnal . Ale skoro u ciebie jest bladzioch a beta juz powyzej 100 to mam nadzieje :)

Widzisz tak to jest z tymi testami dlatego ja tam ich już robić nie będę :p
Pokazuj fotę :D

reklama
Do góry