reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny, czy ja wam pisałam, że od poniedziałku potrzebuję zastępstwa na 3 tyg z kalendarzem bo wyjeżdżam i nie będę mogła się tym zająć?
Nie pamiętam czy ktoś się zgłosił. Ktoś coś???

Wracając do nieszczęsnej kontroli. Wyjeżdżasz a z tego co pamiętam też siedzisz na zwolnieniu jak obejdzie ewentualną kontrolę? Dopytuje bo też będę chciał wyjechać ale się boję :/

reklama
Aż tak? O rany, no właśnie te częste klucia tez powodują zrosty. Mi w diagnostyce ostatnio kobietka z dłoni pobierał

[emoji127] 28.10.2017
Niezle co zrostow nie ma bo w koncu poszla krew z tej co zawsze a z nowych ni kropli.
A jaka masz dawke clexanu ?
Ja distalam od kolezanki 10 amp 0.6 wiec i taka wypisal mi lekarz pytalam czy nie za duzo mowil ze nie :)

Polece zaraz do apteki, dzieki... kurna człowiek się szczypie, uważa na siebie, zeby nie było żadnych niespodzianek, opóźnień z tymi naszymi programami a tu się zawsze coś przypałęta...
Mnie się wydaje że urosept albo coś takiego jest bezpieczne w ciąży ale nie wiem czy w każdym trymestrze. Dopytaj się lekarza najlepiej bo dobrze żeby Ci się zapalenie nie rozwinęło.

Niezle co zrostow nie ma bo w koncu poszla krew z tej co zawsze a z nowych ni kropli.
A jaka masz dawke clexanu ?
Ja distalam od kolezanki 10 amp 0.6 wiec i taka wypisal mi lekarz pytalam czy nie za duzo mowil ze nie :)
Tez mam 0.6 , właśnie zrobiłam sobie zastrzyk. Od dwóch tygodni w udo bo skóra na brzuchu juz mega napięta. W udo boli a wydawało mi się ze nie jestem wrażliwa [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017

Polece zaraz do apteki, dzieki... kurna człowiek się szczypie, uważa na siebie, zeby nie było żadnych niespodzianek, opóźnień z tymi naszymi programami a tu się zawsze coś przypałęta...

Ja w moczu miałam dość liczne bakterie i pani doktor kazał mi wziąć UROSEPT łącznie 60tabletek (30tabletek 3x2 i 30tabletek 2tylko na wieczór)

Dziewczynki szczegolnie te co udalo im się zaciążyć przy crio mrożaczków.Powiedzcie mi czy lepiej podchodzic na cyklu szcztucznym czy naturalnym.Na jakim wam się udało?Dzisiaj mam wizyte i nie wiem na co bardziej cisnac???

Tez mam 0.6 , właśnie zrobiłam sobie zastrzyk. Od dwóch tygodni w udo bo skóra na brzuchu juz mega napięta. W udo boli a wydawało mi się ze nie jestem wrażliwa [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017
O Matyldo w udo masakra :)
Nie ma to jak pielegniarka robi zastrzyki z fraxiparyny nic nie naciaga skory tylko pach wbija i wstrzykuje. Takim sposobem moglabys dalej w brzuch robic ale wiem ze latwo powiedziec sama bym sobie tak nie zrobila :)

reklama
Do góry