reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak Wam dobrze ze miesiączka przychodzi wcześniej. Ja miałam dostać planowo wczoraj a tu ani widu ani słuchu. Już próbowałam wywołać - gorąca kąpiel, przytulanie z mężem. I nic. [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ja znam to czekanie...Walnij lampke wina czerwonego, może pusci...Jak trzeba to nie ma

Wiem co czujesz[emoji45] masz mrozaczki?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Mamy trzy.1 pojedynczy,a 2 podwójne. Już myślałam,że tym razem uda się bo nie było krwawienia, a tu masz ostatni dzień i miesiączka. Jestem załamana choć wiem,że podejdę za mc do kolejnego transferu.ale ten czas dziewczyny dobija

Niestety i tym razem nie zostanę mamusia.wynnik jest negatywny... Czułam to przez te obfite krwawienie
Bardzo mi przykro... Popłacz jeśli potrzebujesz, posmutaj, wyżal nam jeśli potrzebujesz.

o ile dobrze pamiętam masz jeszcze mrozaki. Jeszcze będziesz mamą... Dla wielu dziewczyn tu criotransfer był szczęśliwy, wliczając w to mnie.

reklama
Mamy trzy.1 pojedynczy,a 2 podwójne. Już myślałam,że tym razem uda się bo nie było krwawienia, a tu masz ostatni dzień i miesiączka. Jestem załamana choć wiem,że podejdę za mc do kolejnego transferu.ale ten czas dziewczyny dobija
Wiem, ale pomyśl ile dziewczyn nie ma mrozaczkow....daj sobie czas na żal i do dzialania

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Do góry