DziękujeWygląda obiecująco!!! Super
nie za mały ten przyrost? Jak czytam przypadki o pustym jaju z rosnącą betą to mam obawy. Jak tu wytrzymać to usg nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeWygląda obiecująco!!! Super
Przypomnij nam poprzedni wynik.Dziękuje
nie za mały ten przyrost? Jak czytam przypadki o pustym jaju z rosnącą betą to mam obawy. Jak tu wytrzymać to usg nie wiem.
Dziękuje
To u mnie standard przed ciążowy. Wogole wydaje mi się że zachcianki ciążowe to takie naciąganeEwunia jak by jechał z domu to bym Ci smakowała ale on od 2 tyg.w trasie i rusza z Niemiec
Ciążowe zachcianki?
Takie tez im wydałam dyspozycje! Wanda i Zośka maja rosnąć jak na drożdżach Takie emocje mną targają ze nie moge w pracy wysiedzieć.4 jajca, to nie jest zły wynik niech chuchają i dmuchają tam na nie
Hehe możemy sobie przybić piątkę [emoji16] ja mam fioła na punkcie tego, że mogę mieć puste jajo płodoweDziękuje
Nie słyszałam o czymś takim, ale poczytaj w ulotce, może 1:100000 ktoś ma podobne dolegliwości... Powiedz lekarzowi koniecznie, nawet jesli to nic to niech wie.Powodzenia! Daj znać jak było. Mnie do punkcji jeszcze w miarę daleko, ale mam nadzieję, że nie ma się czego bać. Zakładam, że jak wytrwałam HSG to i to przeżyję.
Aktualnie jestem dziesiąty dzień na wyciszaniu.
Nie wiem czemu, ale po zastrzykach powoduje u mnie dzwonienie w uszach. Nie wiem czy to dlatego, że się stresuję czy coś jest nie tak. Robię z rana. Ktoś ma coś podobnego?
Blastka przestaje sie rozwijać przed pojawieniem się ciałka zółtego w jaju, ale wczepia się w macicę. Organizm produkuje hcg, jajko się powiększa, ale nie ma nic w środku. Nie potrafię ci jednak powiedzieć dlaczego.A co o chodzi tak dokładnie z pustym jajkiem? Dlaczego tak się dzieje?