Ewunka
Fanka BB :)
Też teraz idę w 23dpt mam nadzieję że już tam coś więcej zobaczę niż ostatnioNp.u mnie23 dpt było widać już zarodek i bijące serduszko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też teraz idę w 23dpt mam nadzieję że już tam coś więcej zobaczę niż ostatnioNp.u mnie23 dpt było widać już zarodek i bijące serduszko.
Ale tu truskawki są okropne no i sezon ma się mu końcowi może spokoj mu troszkę majonezu kieleckiego i śledzi dla mnieTo Ci zazdraszczam .
Mojemu mężowi też, ma dziś kurs na Hiszpanię mówi że jedzie na truskawki
Ja też idę 23dpt czyli w środę [emoji5] Ewunka pocieszylas mnie tym brakiem objawów bo u mnie podobnie [emoji6] piersi bola jak szlag i zmęczonie ale nic więcej. Mam nadzieję że to nie jest zły znakTeż teraz idę w 23dpt mam nadzieję że już tam coś więcej zobaczę niż ostatnio
Bol kregoslupa to dobry objaw bole @ tezNo i masz, płakałam że objawów brak to teraz mam, jestem 5 dpt i przed chwilą wziął mnie taki ból z krzyża i cmienie brzucha delikatne... i teraz pytanie dobrze czy źle, mam nadzieję że zasnę jakoś z tym bólem
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie kochana :*Dziewczyny piszę ze szpitala!!!!
Zaczęłam plamic i moja dr kazała mi jechać do szpitala!!! Zostawili mnie na obserwacji!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
U mnie to nie jest zły znak.Ja też idę 23dpt czyli w środę [emoji5] Ewunka pocieszylas mnie tym brakiem objawów bo u mnie podobnie [emoji6] piersi bola jak szlag i zmęczonie ale nic więcej. Mam nadzieję że to nie jest zły znak
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
A gdzie mieszkasz? Ja w polowieczerwca lece do Hiszpanii. Moze udalobymi sie cos ci podrzucic, albo raczej musialabys odebrac z lotniska :dAle tu truskawki są okropne no i sezon ma się mu końcowi może spokoj mu troszkę majonezu kieleckiego i śledzi dla mnie
Trzymaj się, a wiadomo z kad to plamienie? Dobrze że z maleństwem wszystko dobrze.Dziewczyny piszę ze szpitala!!!!
Zaczęłam plamic i moja dr kazała mi jechać do szpitala!!! Zostawili mnie na obserwacji!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom