Emilianka6966
Fanka BB :)
Nie zapeszamy ale jest świetnieNie chcę zapeszać... ale mam nadzieję ze dobrze. Wczoraj beta 33. 7dpt blastki.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zapeszamy ale jest świetnieNie chcę zapeszać... ale mam nadzieję ze dobrze. Wczoraj beta 33. 7dpt blastki.
Jaaa super! No daaawno Cię tu nie widziałam, oby do przodu, jedną blastke miałaś?Witam się serdecznie .
Walczyłam jak lew droga była dlllluga i kręta . Ale zaczęło pojawiać się światełko ...
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20
Tak podałam 1 blastke która w 3 dobie była 8C .Jaaa super! No daaawno Cię tu nie widziałam, oby do przodu, jedną blastke miałaś?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się serdecznie .
Walczyłam jak lew droga była dlllluga i kręta . Ale zaczęło pojawiać się światełko ...
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20
Tak, ja podchodziłam w Bocianie. Zadowolona jesteś z opieki tam ? Podejście lekarzy jest ok?Chodzę do ArteMidy do prof. Wołczyńskiego. A co Ty też jesteś z Białego?
Witam się serdecznie .
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20
Piękne wartości! Gratulacje mamusiu [emoji1]Witam się serdecznie .
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20