reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja jutro punkcja a siedzę i ryczę. Z bezsilności żalu strachu...za dużo emocji. Tak bardzo pragnę być chociaż albo aż po transferze

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Stwierdzono genotyp homozygotyczny C/C wariantu C677T w genie kodującym enzym reduktazę metylenotetrahydrofolianu (MTHFR). Obecność genotypu C/C nie wpływa na zmianę aktywności tego enzymu. W populacji polskiej stwierdza się występowanie około 52% pacjentów homozygotycznych C/C. Stwierdzono obecność homozygotycznego wariantu 1298AA, który jest wariantem prawidłowym, nie mającym wpływu na aktywność enzymu MTHFR.

Właśnie dostałam wyniki na maila o co chodzi? :(

Wszystko jest ok. Napisane jest przecież że te warianty tego genu nie mają wpływu na jego aktywność.

Dziewczyny a ja jutro punkcja a siedzę i ryczę. Z bezsilności żalu strachu...za dużo emocji. Tak bardzo pragnę być chociaż albo aż po transferze

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Nie płacz, masz szczęście, że już jutro, powinnaś się cieszyć :D:D:D

reklama
Do góry