M@gda
Moderatorka
Dziekujemy i wzajemnie!!Dziewczyny moje kochane,
spokojnych i radosnych Świąt:-)
Pamiętajcie, że to być może wasze ostatnie spokojne Święta czego wam szczerze życzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekujemy i wzajemnie!!Dziewczyny moje kochane,
spokojnych i radosnych Świąt:-)
Pamiętajcie, że to być może wasze ostatnie spokojne Święta czego wam szczerze życzę.
Super , nieśmiała była i tyleCos sie pokazało
Pytanie czy to moja kropka
Beta dzis 2802 ładnie rośnie
Ciekawe po kimSuper , nieśmiała była i tyle
Wg moich obliczeń koniec 4 początek 5, ale jak pytałam jak mam liczyć tą ciąże to powiedział, że policzymy wstecznie na następnej wizycie biorąc pod uwagę rozmiar malucha.Ktory to tydzien ?
Jeśli bardzo Cię boli to lepiej sprawdzić. Niestety w ciąży łatwo się łapie różne infekcje ja się nie rozstaje z wkładkami, zero korzystania z toalet np w centrum handlowym.Dziękuje Ci kochana za odpowiedź bo bardzo się bałam bo na Bang to nie jest chory pęcherz bo siedzę tylko w domu, a bałam się że są tam jakieś zarazki i może zaszkodzić moim fasolka :-* jeszcze raz dziękuję za odpowiedź jestem spokojniejsza
U mnie juz 6 tyd w sumie nie wiemWg moich obliczeń koniec 4 początek 5, ale jak pytałam jak mam liczyć tą ciąże to powiedział, że policzymy wstecznie na następnej wizycie biorąc pod uwagę rozmiar malucha.
Tez późno sie pokazała?ja swoją tez wymodliłam chyba
Już miałam, w poniedziałek, jeden pecherzyk, bez tętna i szans i drugi zdrowo wyglądający zarodek z prawidłowym tetnem. Następne usg za ok 3 tyg .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
ja we wtorek 18.04 juz testuje.Hmmmm juz albo dopiero bo dla mnie osobiscie leczenie,punkcja i transfer to pikus w porownaniu z tym czekaniem 2 tygodni na testowanieAnnnna a Ty na jakim etapie jestes?
tak juz postanowione,jutro pojade do innej przychodni zeby miec wyniki tego samego dniaJa bym zrobiła
[emoji127] 28.10.2017