Super! Zeby sie zadomowiły!
jestes na L4 teraz czy od razu do pracy?
hejka, kojarze cie z watku poronienia nawykowe! ja tez tu trafilam, w maju (mam nadzieje) zaczynam procedure.
Ja coprawda jeszcze stymulacji nie zaczelam i cala procedura przede mna, natomiast na 2 wizytach juz bylam i poki co bardzo sobie chwalę klinikę Parens i doktora Janeczko z Krakowa.
Ja jestem generalnie z Wrocławia, ale moj gin wspolpracuje z dr Janeczko jesli chodzi o wysylanie pacjentek na ivf. Bardzo podoba mi sie klinika, obsluga pacjenta, jak i sam dr Janeczko wywarl na mnie pozytywne wrazenie. Cierpliwie odpowiadał na moje pytania, zwrocil uwage na kilka rzeczy na ktore np moj gin nie zwrocil uwagi, zaleca heparyne przy MTHFR (a moj gin np uwaza ze to niepotrzebne), takze przez to mam do niego zaufanie, ze wie co robi. Maja porzadne badania nasienia, naprawde bylismy zaskoczeni w jakiej formie przyszly wyniki - na 4 strony, nawet wraz ze zdjeciem plemnikow branych do oceny morfologi! a badanie nasienia robilismy w 4 roznych miejscach, wiec porównanie mamy.
Nie potrafie powiedziec jak wyglada procedura i czy bede mogla pochwalic sie sukcesem za pierwszym podejsciem, ale poki co wyglada to bardzo obiecujaco a i widzialam wyniki ze chyba calkiem wysoko jest ta klinika. Ale np moj gin wyslal 7 pacjentek do dr Janeczki na ivf, i wraz z dr Janeczko mają 7 sukcesów na 7 pacjentek, takze skutecznosc w tandemie maja 100%. Z jednej strony daje mi to nadzieje, a z drugiej mysle, ze moge byc pierwszą ktora im zepsuje wynik, bo przeciez nie moze byc az tak pieknie