reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki moje kochane!!!!mamy jednego maluszka.drugi nie dal rady.wszystko jest w porzadku.slyszelismy serduszko.:)doktor nie wie skad te plamienia.wedlug niego wszystko jest w najlepszym porzadku.mam sie nie martwic.latwo powiedziec

Super trzeba się cieszyć że jeden wytrwał, wiadomo smutno że drugi nie dał rady ale najważniejsze że z tą jedną kruszynką wszystko ok :blink:

Dziewczynki moje kochane!!!!mamy jednego maluszka.drugi nie dal rady.wszystko jest w porzadku.slyszelismy serduszko.:)doktor nie wie skad te plamienia.wedlug niego wszystko jest w najlepszym porzadku.mam sie nie martwic.latwo powiedziec
A progesteron miałaś badany? Może lekki spadek i temu te plamienia.

Dziewczyny do jakiego etapu ciąży jeden z zarodków może się wchłonąć? Czy jeśli na wizycie serduszkowej zobaczę dwa serduszka to już tak zostanie? Czy nadal jest ryzyko utraty jednej z Kropek?

Cale szczęście, że jest serduszko! Niech maleństwo zdrowo się rozwija i już Cię nie straszy :*

Hej dziewczynki, ja dzisiaj zakupy zaliczyłam żeby głowę oderwać od myślenia, kupiłam buty na płaskim haha, zwykle szpile do pracy, ale myślę petspektywicznie i teraz stawiam na wygodę;) zakupiłam test facelle z rosmana i teraz francol będzie kusił,dzisiaj 5 dpt, może w środę? Na samą myśl gęsią skórkę mam na rękach

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
:)
Ja mam zamiar zrobić w piątek. No chyba , że trochę mnie wcześniej skusi ale boję się.
Zmuszam się żeby nie zagladac tutaj za często bo się strasznie nakręcam.
Brzuch mnie pobolewa, piersi trochę, plecy też i zmęczenie mnie łapie wieczorem ale doskonale zdaje sobie sprawę, że to mogą być objawy po hormonach albo przed @.
Każda z nas reaguje inaczej i dlatego siedzę cicho do testu.
Ale cały czas Wam kibicuje wszystkim dziewczynki. Każdej osobno i wszystkim na forum bo takie są tutaj fajne wibracje. :yes:

jesli chodzi ozaparcia...to probowalam juz nawet pic tego obrzydliwego gluta colon c...niewiele sie zmienilo wiec sie juz nie katuje...jem sliwki,pije duzo wody a i tak jestem jak nadmuchany balonik:no:w moim przypadku do zaparc dolozylo sie odstawienie papierochow i kawy w duzej ilosci...siedzaca praca tez nie pomaga:(
Po mnie dobrze schodzi po... mleku :D

reklama

Fantastycznie! Gratulacje!!
Jakby to mój znajomy z pracy powiedział: Splendid!

Do góry