reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

roxi tak mi przykro tule cie bardzo mocno

minie ja tez chcialam 3 ale powiedzieli ze jestem za mloda i mi nie wloza tyle bo sa zaladne zarodki a potem pomrozili mi po dwa co bardzo sie wkurzylam wiec teraz jak bede podchodzic od nowa jak by sie nie udalo to odrazu mowie ze chce 3 bo to zawsze jakas wieksza szansa ze choc jeden zostanie tymbardziej ze u mnie cos nie chca sie zagniezdzic :(((

reklama
roxii-przykro mi strasznie :( zbieraj sily kochana, mocno tule :*

mimi- ja ledwo ublagalam dwa zarodki bo niby za duze ryzko ciazy mnogiej a sie okazalo ze zaden zadrodek nie zostal z nami :( teraz biore 3 jak sie dobrze rozmroza :)

ja tak bardzo sie boje o meza :( zle sie sama czuje wiec czasami tylko zagladam tutaj ,wiec sie nie obrazcie dziewczyny :*

Ostatnia edycja:
Roxi bardzo mi przykro :( wiem co czujesz, mysle ze to nie ciaza pozamaciczna, wszystko sie ulozy. Czas leczy rany......a raczej je zabliźnia...

Ja sie odzywam kochane, by zapytac jak to bylo u tych, ktore dzidzie stracily...17. 02 mialam zabieg wylyzeczkowania (puste jajo plodowe). Dzis mija rowno 6 tygodni, a @ nie przyszla. Wczoraj pobolewal mnie brzuch. Jak bylo u Was? Kiedy dostalyscie? Joweg co sie dzieje z mezem? Daj znac na gg. Moj tez ostatnio mocno chorowal i robilismy rtg pluc bo wlasnie kaszlal krwia, ale okazalo sie ze to naczynka gdzie popekaly prawdopodobnie i oslabienie organizmu, bo pluca czyste.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!

Roxii - Nie mam pojęcia co Ci napisać bo wiem , że nic teraz nie jest w stanie Cię pocieszyć, bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za Ciebie , minie trochę czasu i znowu nabierzesz sił do walki. Wiem, że tak jak jest bo niestety mam już wiele za sobą.

joweg - Co u M słychać , lepiej się już czuje

Aisha - Co słychać u Ciebie , nazbierałaś już choć trochę sił

Ostatnia edycja:
Roxii- kochana trzymaj się dzielnie!!!!!!Jeszcze będzie czas kiedy będziesz się cieszyć maleństwem!!!!!!!
Ja m.in. w dokumentach do inv dostałam informacje jakie mogą być zagrożenia i powikłania i niestety takie coś jak ciąża pozamaciczna również ma miejsce.....

dziewczyny ja chce trojeczke bo zawsze jakies wieksze szanse sa...
no i zostala nam tylko trojeczka, dwa sa bardzo ladne i jeden walczy...
czuje ze bedzie dwojeczka..jak zawsze...

a chce trojeczke bo mam 37 lat...wiec juz trzeba podejmowac wieksze ryzyko...

joweg bylas juz z mezem na kontroli bo chyba dzisiaj mialas isc?
aisha jeszcze @ nie masz od tamtego czasu?

Roxi :((( tule mocno.. ale jesli to nie ciaza pozamaciczna to moze gdybys brala progesteron to by bylo Ok bo bys nie krwawila. Zalatw sobie kochana tablety dupka i lutki przed kolejnym transferem

reklama
Minie pamiętam Cię kochana :-) rozumiem ,że podchodzisz teraz jakoś do zabiegu,z tego co pod czytałam?i gdzie podchodzisz ? bo jak piszesz,że masz trójeczkę i jeden walczy to masz podobną sytuację jak u mnie była mi proponowano podanie 3 zarodków z tym walczącym( i tak nie przeżył później ) a ja zdecydowałam się na nacięcie otoczki....więc wzięłam tylko 2 zarodki

sylha ma rację dziewczyny ja jak podpisywałam dokumenty do in vitra to było wyraźnie napisane,że jest ryzyko ciąży mnogiej i ciąży pozamacicznej .....:-(
Roxi ja również tulę chodź się nie znamy jeszcze,wiem co czujesz przeszłam CP i wiem jak to boli ,ale chyba jeszcze nie wiesz czy to CP?

Ostatnia edycja:
Do góry