reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dziś u mnie 10 dpt (5 dniowe), wczoraj robiłam badania i tu:
Beta - 318 :)
Progesteron - 86
Estradiol - 868
Od wczoraj wieczorem bardzo boli mnie brzuch, momentami jakbym miała okres, czy to jest normalne?
Ja jestem 8 dpt beta 90 i od 2 dpt miałam bóle brzucha i kręgosłupa jak na @, a teraz to są momenty takie, że nie mogę się wyprostować tak mnie boli brzuch chciałam odstawić nospe ale się boję bo mam też skurcze. I też nie to martwi

reklama
Ja jestem 8 dpt beta 90 i od 2 dpt miałam bóle brzucha i kręgosłupa jak na @, a teraz to są momenty takie, że nie mogę się wyprostować tak mnie boli brzuch chciałam odstawić nospe ale się boję bo mam też skurcze. I też nie to martwi
Dziś mam konsultacje telefoniczne z moim doktorkiem więc zapytam jak długo takie bóle trwają i czy mam się niepokoić.

Dziewczyny, dziś u mnie 10 dpt (5 dniowe), wczoraj robiłam badania i tu:
Beta - 318 :)
Progesteron - 86
Estradiol - 868
Od wczoraj wieczorem bardzo boli mnie brzuch, momentami jakbym miała okres, czy to jest normalne?
Kochana pięknie pięknie!!!! Dziś jest dzień świetnych wiadomości na forum. Oby ta dobra passa trwała!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry