reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dołączyłam do forum w sierpniu zeszłego roku. Kibicowałam Ewunce, Gosi, reszcie sie udało albo dziewczyny zniknęły z forum.

Ewciu! Kciuki za Ciebie
Roksi Ty od tej samej lekarz, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie kochanie! Wiesz ze musi sie udać!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wiesz co smutno ja też byłam...o_Ochyba nawet podobnie testowalysmy i mi dopiero się udało., nie udzielalam się zbytnio bo nie chciałam się że wstydu spalić z moją niewiedza na temat ivf., przykro ze mnie nie pamiętasz...a jak u Ciebie.? walczysz z kariotypami.? ? :)

reklama
Dziewczyny mi to chyba nie jest pisane... odebrałam dzisiaj bete i spada... w poniedziałek 16dpt było 249 a dzisiaj 19dpt i 229... miała tak któraś z Was? ... jutro jadę na kontrolę .... :(
Ta wartość 249 jak na 16 dpt od razu wydawała mi się zbyt niska. Ja przy naturalnych ciazach tez miewalam bardzo niskie poziomy, na początku nawet dobrze przyrastala i zawsze kończyło się źle. Mimo wszystko nadzieja umiera ostatnia. Daj znać co powiedział lekarz. Trzymam kciuki

[emoji127] 28.10.2017

@Ewunka , trzymam kciuki z całej siły!! A ilu dniowe ? Kiedy beta ?

@Oska305 idz na te betę!!! 3mam kciuki!

@tusiaczzek1988, ja w 12dc , po 3x1estrofem - miałam ok 12mm, trzy dni pozniej byl transfer.

@aniasiwa , jak sie ciesze ! Razem z Tobą !

Ja 12dpt, czy to możliwe zebym miała juz mdłości ? Tak mi dzis niedobrze od popoludnia. Moze cos zjadłam niedobrego , albo wirus...?! Bo na ciążowe chyba za wcześnie co ..?

Najmniejsze wzrosty bety u mnie zawsze były sygnalizowane przez mdłości wiec to może być TO [emoji1]

[emoji127] 28.10.2017

No co ty!!!! Będzie dobrze, musi!!! Dzięki temu forum nabrałam tyle nadzieji.
Tak czytam sobie tu troszkę, i myślę czasem ze nie mogę się porównywać do żadnej z was.leczę się dopiero pare miesiecy. Odrazu skierowali mnie na bauchspiegelung (laparoskopia chyba tak się to po pl nazywa) miesiąc później dostałam około 10 zastrzyków wcześniej żadnych leków nic,a teraz jestem 6 dni po transferze i się modlę. Jezu trochę się rozpisałam, ale nie chodzi mi o to że ja mam mniej prawa tylko ze jak mi się ma udać to co dopiero wam kochane przyszłe mamusie!!!!
Jakie "mniej prawa"? Gdybyś była blisko to bym Cię chyba zdzielila za takie słowa! Każda z nas ma takie samo prawo do szczęścia! [emoji41]

[emoji127] 28.10.2017

Przez jakiś czas na pewno ale jak dzieci będą starsze to nie trzeba nad nimi sleczec z zabawkami bo będą się razem bawić, pewnie będą się też bić. A jak będą starsze to podwójne kieszonkowe, jak sie upija na imprezie to będą trzymać sztame i będą się kryć na wzajem. Ehhh będzie pięknie [emoji4]

[emoji127] 28.10.2017

Hihihi o tym nawet nie myślałam ale masz rację :)Ty już po usg więc więcej możesz się rozmarzyc ja jeszcze poczekam tydzień i zobacze czy tam naprawdę jest dwojeczka :):)mnie wciąż coś jakby ciaglo od środka tez tak czujecie.?

Hihihi o tym nawet nie myślałam ale masz rację :)Ty już po usg więc więcej możesz się rozmarzyc ja jeszcze poczekam tydzień i zobacze czy tam naprawdę jest dwojeczka :):)mnie wciąż coś jakby ciaglo od środka tez tak czujecie.?
Tak. To prawdopodobnie relaksyna odpowiadająca za rozluźnienie ścięgien

[emoji127] 28.10.2017

reklama
@Ewunka , trzymam kciuki z całej siły!! A ilu dniowe ? Kiedy beta ?

@Oska305 idz na te betę!!! 3mam kciuki!

@tusiaczzek1988, ja w 12dc , po 3x1estrofem - miałam ok 12mm, trzy dni pozniej byl transfer.

@aniasiwa , jak sie ciesze ! Razem z Tobą !

Ja 12dpt, czy to możliwe zebym miała juz mdłości ? Tak mi dzis niedobrze od popoludnia. Moze cos zjadłam niedobrego , albo wirus...?! Bo na ciążowe chyba za wcześnie co ..?

3 dniowe .
Na mdłości ciążowe chyba za wcześnie raczej stawiam na mdłości lekowe.
Pozdrawiam

Do góry