reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co zrobilam? A nie wyrobilam nerwowo i zadzwonilam do kliniki ginekologicznej w naszym miescie i powiedzialam ze mialam 6 transfer i od srody czekam na wynkik z bety u mojej ginekolog do dzis nie przyszedl i musze go zrobic dzis bo zwarjuje!!! Po konsultacjach powiedzieki ze zrobia wyjatek i mam przyjechac!!! A wiec pojechalam i trafilam na taka superowa pania ginekolog ktora mnie Wreszcie zrozumiala i zrobila wynik na KASE nawet nie prywatnie:) za dwie godzinki mam dzwonic i bede znala betke!!!!!

reklama
Jo.M od srody kochana - zmieniam ginekologa!!!! Babsztyl bez jakichkolwiek uczuc, jakby nie mogla sama krowa zadzwonic do Laboratorium i zapytac wiedzac jak na niego czekam!

Sylha nie ma badań na nosicielstwo tej choroby da się ją dopiero wykryć u chorego na podstawie kawałka mięśnia. A moja mama już nie żyje 8 lat więc i tak by nie dało rady

Ala zaciskam kciuki i czekamy na wynik !!
Zgreda mam nadzieje ze nie przekrecilam nicka piekna beta :)

Ostatnia edycja:
Lotinda- przykro mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, tulę Cię mocno i pamiętaj co nas nie zabije to wzmocni!!!!!!:tak:
Ala- super wieści, ale koleżanka jesteś nie poczekasz ze mną do poniedziałku;-). Dawaj jak najszybciej znać!!!!!!A ty masz inv na refundację?!?!?!Ja nie mogę złego słowa na moją klinikę powiedzieć- super poedjeście, zrozumienie, alarm w nagłych wypadkach- no ale wiadomo wszystko ma swoją cenę

Syhla - mam in vitro w 50% refundowane i klinika tez bez super, tylko ze w klinice mam sie zglosic 21!!! czyli 15 dni po transferze, ale ja nie wytrzymalam i polazlam na wlasna reke zrobic w srode, a dzis do innej kliniki pojechalam :) o 19:30 dzwonie

A sikancow nie robie i koniec!!!! Dzis mi znow ginegolog zrobila i nic, a mowilam babie zeby nie robila.... a w klinice powiedzieli ze sikance KLAMIA i nie pokazuja dodatniego wyniku tak jak betka:) Wiec po co sie katowac??? A jak ktoras tak jak ja chce dwie piekne krechy zobaczyc to proponuje w 5/6 tygodniu siknac :)

Ostatnia edycja:
Ala- racja z tymi sikańcami, mi dzisiaj też gin mówił, że jak co to mam betę robić.....ale ja i tak test zrobię:tak::tak::tak::tak:, prędzej czy poźniej pokaże

reklama
Dziewczyny a ja wlasnie wychodze z kolezanka na piwko. skoro sie nie udalo to szaleje ;) napije sie za Was bo Wy ciezarne nie mozecie ;P Ala trzymam kciuki za wysoka bete

Do góry