reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)
Ktoś Ci chyba zasugerował ze branie tych leków nie jest madre. Tak ja to od odczytuje.yplocka1-o co chodzi z tym niezbyt mądre?bo nie wiem o co chodzi z Tymi określeniami
Ale nie przejmuj się. W invicta te leki przecież to standard. Nospa w niewielkich ilościach w ciazy jest bezpieczna. Relanium w pierwszych dniach tez.
gosia321
Zamowie u nas 89 zl ale zawsze to wszystkie potrzebne przy tej mutacji witaminy w jednej tabletce a troszke sie tego wszystkiego lyka a przeliczajac laczny koszt b12 b6 i kwasu foliowego to wychodzi i tak taniejZamów Gosiu, moze i na Ciebie tak zadziała.
Genetyczka doradziła mi tez 'Regulator homocysteiny ' z Solgar . Póki co mam ten jeszcze na jakis czas.
Drogie te witaminy, ale wlasnie B-right ma dobra cenę w porównaniu do innych. Na amazon zapłaciłam ok £12.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
gosia321
Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferamiJa dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)
Ilona 88
Ktoś Ci chyba zasugerował ze branie tych leków nie jest madre. Tak ja to od odczytuje.
Ale nie przejmuj się. W invicta te leki przecież to standard. Nospa w niewielkich ilościach w ciazy jest bezpieczna. Relanium w pierwszych dniach tez.
Ja???? Nie. Absolutnie. Jejku. Przepraszam.yplocka1 -pytałam Ciebie, bo to mi się wyświetla,że Ty mi to kliknełaś
Tak to jest jak się klika na telefonie. Cofnelam.
Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferami
U mnie sie zdarzylo [emoji4] ale niestety ciaza nie rozwijala sie tak jak powinna i poronilam w 8tc. U nas jest problem z nasieniem, ale lekarze mowili ze nie wiadomo co tak naprawde bylo przyczyna poronienia. Mam nadzieje, ze Tobie sie uda - powodzenia Gosia [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ilona 88
Spoko, może przez pomyłkę kliknełaśJa???? Nie. Absolutnie. Jejku. Przepraszam.
Podziel się: