reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda :p zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)

yplocka1-o co chodzi z tym niezbyt mądre?bo nie wiem o co chodzi z Tymi określeniami
Ktoś Ci chyba zasugerował ze branie tych leków nie jest madre. Tak ja to od odczytuje.
Ale nie przejmuj się. W invicta te leki przecież to standard. Nospa w niewielkich ilościach w ciazy jest bezpieczna. Relanium w pierwszych dniach tez.

Zamów Gosiu, moze i na Ciebie tak zadziała.
Genetyczka doradziła mi tez 'Regulator homocysteiny ' z Solgar . Póki co mam ten jeszcze na jakis czas.
Drogie te witaminy, ale wlasnie B-right ma dobra cenę w porównaniu do innych. Na amazon zapłaciłam ok £12.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zamowie :) u nas 89 zl ale zawsze to wszystkie potrzebne przy tej mutacji witaminy w jednej tabletce a troszke sie tego wszystkiego lyka :) a przeliczajac laczny koszt b12 b6 i kwasu foliowego to wychodzi i tak taniej :)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda :p zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)
Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferami :)

Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferami :)

U mnie sie zdarzylo [emoji4] ale niestety ciaza nie rozwijala sie tak jak powinna i poronilam w 8tc. U nas jest problem z nasieniem, ale lekarze mowili ze nie wiadomo co tak naprawde bylo przyczyna poronienia. Mam nadzieje, ze Tobie sie uda - powodzenia Gosia [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry