reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda :p zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)

yplocka1-o co chodzi z tym niezbyt mądre?bo nie wiem o co chodzi z Tymi określeniami
Ktoś Ci chyba zasugerował ze branie tych leków nie jest madre. Tak ja to od odczytuje.
Ale nie przejmuj się. W invicta te leki przecież to standard. Nospa w niewielkich ilościach w ciazy jest bezpieczna. Relanium w pierwszych dniach tez.

Zamów Gosiu, moze i na Ciebie tak zadziała.
Genetyczka doradziła mi tez 'Regulator homocysteiny ' z Solgar . Póki co mam ten jeszcze na jakis czas.
Drogie te witaminy, ale wlasnie B-right ma dobra cenę w porównaniu do innych. Na amazon zapłaciłam ok £12.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zamowie :) u nas 89 zl ale zawsze to wszystkie potrzebne przy tej mutacji witaminy w jednej tabletce a troszke sie tego wszystkiego lyka :) a przeliczajac laczny koszt b12 b6 i kwasu foliowego to wychodzi i tak taniej :)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj mam swoje dobre dni płodne heheh, i próbuje ostatni raz naturalnie, a co może się uda :p zrobiłam dobre kanapecxki jak mąż lubi do tego piwko z soczkiem i działamy. Mój mąż się śmieje, że może po mojej stymulacji teraz jakoś zadziała to wszytko z jego plemniczkami :-)
Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferami :)

Dzialaj juz nie raz sie taki cud zdarzyl miedzy transferami :)

U mnie sie zdarzylo [emoji4] ale niestety ciaza nie rozwijala sie tak jak powinna i poronilam w 8tc. U nas jest problem z nasieniem, ale lekarze mowili ze nie wiadomo co tak naprawde bylo przyczyna poronienia. Mam nadzieje, ze Tobie sie uda - powodzenia Gosia [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry