gosia321
Fanka BB :)
o matko to faktycznie zle cie potraktowal. Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczyloJego lekceważące podejście do pacjentek... Zrobiłam test ciążowy i betę - byłam w ciąży. Zaczęłam krwawić, więc biegiem do niego. Stwierdził, że nie widzi ciąży i kazał powtórzyć bete za dwa dni. Za dwa dni beta wzrosła - więc z powrotem kazał przyjechać. Ja nadal krwawiłam. Dr D ciąży nie znalazł - ten sam schemat, ale przepisał Luteinę. Dostałam ogromne bóle w prawym boku, nie mogłam chodzić - kazał przyjechać mi do Olsztyna, bo tego dnia tam przyjmował. Pojechaliśmy. Stwierdził, że objawy wskazują na ciąże poza maciczną, ale ciąży nie widzi. Przepisał "w razie czego" skierowanie do szpitala, jak mi się pogorszy, ale nie kazał jechać tylko w ciągu dwóch dni zrobić 2x bete. Przez weekend czułam się różnie, ale w poniedziałek w pracy jak złapał mnie ból, to mąż na rękach mnie wynosił. Koszmar. W szpitalu jak mnie zbadali to od razu widać było ciąże poza maciczną, z krwotokiem do otrzewnej. Nie mogli uwierzyć, że taki doktor i kazał mi czekać. Laparotomia, leczenie...
Nigdy w życiu do niego bym nie poszła.
Jest momentami dziwny ale ja sie z nim dogaduje