reklama
balątko
Fanka BB :)
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!A wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
balątko
Dokładnie Kochana dokładnie <tuli> )))))))))Balatko mam ogromna nadzieje ze jutro po becie bedziemy sie cieszyc, i mam nadzieje nie tylko my we dwie .... musi byc dobrze!
JoannaRak
Skąd Ja to znam u Mnie dopiero 6 dpt [emoji20] zwariować można
Ropuszka, zajmij sie czyms bo ciezko wytrzymac. Moje czekanie bylo w czasie swiat to jakos minelo ale ostatnie dwa dni to konkretna meczarnia!!!
angelawwa
Zaangażowana w BB
31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak. Mamy nadzieję, że to bedzie TOJeżeli to wina tylko nasieniowodów i nie ma żadnych powikłań po wnętrostwie to plemniki powinny być. Trzeba je tylko wydostać Trzymam za Was kciuki!
Kreatola: ja jeszcze idę 11.01 do swojej kliniki na wizytę.
GratulujęA wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
angelawwa
Zaangażowana w BB
Gratuluje!!! Nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczeA wiec sie odwazylam test zrobic mimo tego ze sie strasznie balam ... i jest piekna kreseczka. Bynajmniej tak mi sie wydaje!
JoannaRak
31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak. Mamy nadzieję, że to bedzie TO
Najwazniejsze wiedziec jaka jest przyczyna bo u mnie maz wszystko super a ciagle ze mna problem i w sumie oprocz PCOS to nikt nie potrafi powiedziec co jest nie tak!!!
balątko
trzymamy kciuki31.01 bedzie mial USG jader i gruczolu krokowego, wiec zobaczymy co i jak. Mamy nadzieję, że to bedzie TO
reklama
Podziel się: