reklama
katharina203
Fanka BB :)
A ja mam 22.5 i pcos...zero reakcji na clostibegyt...po jakichs 16 zastrzykach menopuru 75 do iui wymodlona 1 kom...po dawkach jak dla tura przed in vitro 14 komU mnie amh 6 i pcos - dużo komórek - słaba jakość ...
Flandi
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Trzymam za wszystkie mocno kciuki. Mam nadzieję, że jakoś się pozbierać chociaż na chwilę obecnæ nie potrafię... Dajcie znać proszę jeśli ktoś mógłby mi polecić lekarza i klinikę.
Zojka tak mi przykro.. Trzymaj się jakoś, wypłacz porządnie, wszystkie bardzo dobrze Cię rozumiemy
Ja chodzę do dr Juraszka do Provity w Katowicach i jestem zadowolona.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
husann
To bardzo duzo. A ile jest dobrych do zaplodnienia i jak sie zaplodniaja ???Ja mam amh 4 i pcos. Produkuje bez wysilku 24 komorki. Na zadanie
Gosiu ja w 11dc mialam 427 a potem podskoczyl do 2330Estradiol 386 malo jak na 7 dzien stymulacji zobaczymy zaraz jak bedzie na usg
Nic sie nie martw
gosia321
Oj teraz po zamianie dawek to na pewnoGosiu ja w 11dc mialam 427 a potem podskoczyl do 2330
Nic sie nie martw
Jak juz wiem ze jest 7 jajeczek to sue nie martwie
mieszkam w uk i nie robilam jeszcze in vitro w Polsce.dopiero po 2 nieudanych w Anglii decyduje sie na Polske.trafilam na informacje o programie zostan rodzicem ale na stronie invimedu nie moge sie doczytac ile to by bylo prob
reklama
Ewunka
Przykro mi .Gosiu, możesz mnie usunæć z kalendarza na 17-tego na betę... Właśnie okres dostałam. (( jest mi mega mega źle....
Betę zrób leków nie odstawiaj do wyniku. Który to dzień po transferze .?
Podziel się: