reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ema51 wielkie gratulacje <3 <3 :)!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za wszystkie betujące, transfery, pukcje :)! :*

powiedzcie kochane mialyscie jakies objawy podczas stymulacji jakis bol jajnikow czy cos jesli tak to po jakiej dawce i ilu dniach?

Hej dziewczyny ☺☺☺
Troche mnie nie bylo ale chcialam troche odpoczac od bb bo robilo sie goraco. Musze teraz wszystko nadrobic.
Hooope,Ewcia tak bardzo mi przykro myslalam ze zobacze piekne zdj usg.
Hej hej juz mialam dzis do ciebie na fb pisac bo tak zamilklas :) a my tu sie denerwujemy czy wszystko ok :)
Opowiadaj jak tam twoj kropek ??
Jak sie czujesz ??

powiedzcie kochane mialyscie jakies objawy podczas stymulacji jakis bol jajnikow czy cos jesli tak to po jakiej dawce i ilu dniach?
Kochana hmm bolem bym tego nie nazwala ale tak czuje juz swoje jajniki :)
Pozatym mecze sie szybko przy poprzedniej stymulacji az tak tego nie odczowalam ale mialam minimalne dawki hormonow. Teraz mam 150 gonalu f i 50 menopuru. Bedac na l4 proboje zrobic generalne porzadki w mieszkaniu :) a tu dupa po godzinie musze sie normalnie polozyc bo tak jestem zmeczona :)

Hej dziewczyny ☺☺☺
Troche mnie nie bylo ale chcialam troche odpoczac od bb bo robilo sie goraco. Musze teraz wszystko nadrobic.
Hooope,Ewcia tak bardzo mi przykro myslalam ze zobacze piekne zdj usg.
Musisz się przyzwyczaić ze co jakiś czas wybucha awantura bo ;) niektórzy lubią ;) nie zwracaj uwagi pomaga :D
No u mnie niestety to nie był ten waleczny. ....jeszcze nie tym razem :(

reklama

Ja przy dawce 375 po 5 dniach czułam jajnik czasami lekkie coś ...tyci tyci ... miałam 9 dni stymulację i mnie nie bolały jajniki wcale. Trochę głowa mdłości i wszystko mi smierdzialo.

Do góry