reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Słyszeliście ze mądrzy posłowie pracują nad nowa ustawa?
Zabraniająca używania tabletek antykoncepcyjnych

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra czego oni jeszcze nie wymysla juz mi sie nawet nie chce ogladac wiadomosci w tv bo zaraz sie wku... jak slysze te bzdury i pomysly jeszcze troche to wogule w klatkach nas zamkna i beda decydowac kiedy mamy oddychac!

reklama
Hooope bardzo mocno Cię tulę. Naprawdę wiem, co czujesz. Aniu Twoja historia mrozi krew w żyłach ;) Czy ta beta tak od zera urosł, czy jednak była troszkę powyżej 1? Nie to że mam jakieś złudzenia. Pytam, bo to ciekawa sytuacja.

Ciekawe czy prezerwatywy też wycofają :o
Oczywiście. ...... przecież to grzech .
Ja nie wiem jak to może się tak różnic. ....
W niedziele w kościele był chrzest kobieta matka miała czytanie i dziękowała Bogu ze medycyna poszła tak do przodu i że mogła skorzystać cz in vitro i ma śliczne zdrowe bliźniaki . I potem ksiądz mówił jakie to wspaniałe ......

Jestem wdzięczna, ze mogłam mieć przez chwile możliwość bycia w ciąży, nawet chwile... czułam sie wspaniale na sama mysl!
Miałam chwile swojego aniołka, którego pokochałam całym sercem.
Troszkę zaczęłam rozumieć co czuja kobiety w ciąży, jakie mysli krążą w okol ich głowy, ile radości potrafi dostarczyć mały cud. Dalej bede uważać ze ciąża jest cudem, najpiękniejszym na ziemi.

Moze kiedys bedzie mi dane byc matka. Bede sie modlić o to, by poczuć pod sercem mała cześć mnie i mojego męża.

Dziękuje dziewczyny.

Pozwólcie ze zostanę z Wami, wiem ze Ważne sa słowa wsparcia, otuchy. Moze kiedys z Wami sie podzielę doświadczeniem.

Dziękuje wszystkim razem i każdej z osobna [emoji254][emoji254][emoji254]

Powodzenia! Samych wysokich lotów [emoji844][emoji844][emoji844][emoji256][emoji256][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie to ujęłaś w słowach i kibicuję Ci w dalszych staraniach. Wierzę że doznasz tego szczęścia na dłużej bo bardzo na to zasługujesz!!!!

reklama
Do góry