reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja kotów nie lubię ( poza tymi 7 co przychodzą pod balkon po parówki ) bardziej podoba mi się to zooNie wiem co bedzie ja czuje chlopcow a dla chlopcow nie bardzo ? ja chcialabym taki uniwersalny zrobic bo bede zaczynac po weekendzie remont i chce przed swietami miec zrobione bo przy mojej ciazy wole byc przygotowana a wydaje mi sie ze te naklejki zoo i szablon z kotkami to taki wesoly
Ewunka
No jak łaza pod balkonem głodne to co mam zrobić. ? To im daje "resztki " a jak bym nie miała resztek to zawsze mam parówki zimno czy ciemno siedzi i gapi się w balkon jeden z drugimEwcia to ja mam dwa i lubie a Ty nie lubisz i masz 7 na parowki uwielbiam Cie!
Ale w domu kota nie lubię bo wredna bestia
Ja jestem psiara
G
Gość
Gość
Tak progesteron zageszcza krew.Progesteron zagęszcza krew, prawda? Czy przy wysokim poziomie prg , powinno sie zażywać Acard? Moze wystarczy wit C?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Estrofem chyba tez, pamietam jak czytalam ulotke estrofemu.
Ja biore caly czas acard i fragmin.
Mozecie zrobic sobie cale badanie krzepniecia krwi i bedziecie wiedzialy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Też mam spore akwarium znaczy mąż maJa mam i koty i psa i akwarium z rybami i krewetkami ogolnie wszystkie zwierzatka kocham no moze po za szczurami i muchami i szfagrem bo mnie obrzydzaja . Wiesz ze nie wszyscy by je dokarmiali wiedzialam ze masz dobre serduszko
G
Gość
Gość
Rybko gdzie te kotki zamawialas? Podeslij mi na priva linki[emoji4]prosze.Zobacz załącznik 775598 Zobacz załącznik 775599 Co myslicie dziewczynki chcialabym takie do pokoju dzieciecego?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jagodaaga
Ja mam cudownego Brytyjczyka, jest cudowny, przeukochany i straszny żarłok ewcia gdzie te parówki rozdajesz?? Podesle go może..hihiiEwcia to ja mam dwa i lubie a Ty nie lubisz i masz 7 na parowki uwielbiam Cie!
Podziel się: