reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Goska przegielas. Skrytykowała twój beznadziejny kalendarz i teraz będziesz mnie atakować. Odwal się kobieto. Odreagowujesz sobie na mnie swoje frustrację. Skoro piszecie że to jest wszystkich forum to ja również mam prawo się wypowiedzieć co mi się nie podoba. A ty nie masz prawa obrażać dziewczyn które mają z pewnością większą wiedzę od ciebie. I możesz tu zgrywać pokrzywdzona przed swoim kółkiem wzajemnej adoracji a nie to g**** obchodzi. Ale odwal się ode mnie. Widać że nie potrafisz znieść krytyki i atakujesz innych:D
I vice versa
Tylko tyle powiem bo juz szkoda slow na twoje furczenie.
Krytykuj sobie co chcesz ja tez mam prawo na ta krytyke odpowiedziec.
Nie ma tu zadnego kolka wzajemnej adoracji chyba ze w twojej wyobrazni.
Poza tym chyba nie pamietasz swoich wpisow skoro ueazasz ze skrytykowalas tylko i wylacznie kalendarz.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
widzę, że znów rozmawiacie o mnie.
Przepraszam za to, co się tutaj wczoraj stało, bo spowodował to mój post. Nie uważam, żebym nim kogoś obraziła. Opisałam tylko swój przypadek i poprosiłam, żeby nie straszyć pozostałych dziewczyn, a słuchać przede wszystkim LEKARZY. Natomiast w odpowiedzi usłyszałam, że jestem niedouczonym imbecylem. A na taki poziom rozmowy i braku szacunku mojej zgody nie ma.
Westeice & spółka, trochę kultury i ogłady, bo przede wszystkim trzeba być porządnym człowiekiem.
Życzę Wam wszystkiego dobrego, może ta frustracja wtedy zniknie....
Nie będę reagować na dalsze impertynencje i zaczepki.

Hoope, Ewunka, jak s
Dobrego dnia dziewczyny. Trzymam za wszystkie kciuki. Nie dajcie się ponieść nerwom. Wystarczy, że ja przepłakałam całą noc, bo wczoraj pozbyłam się złudzeń. Na betę jadę dzisiaj. Bardziej żeby postawić kropkę nad i nie udało się. Wam życzę lepszego dnia i spokoju w myślach i sercu :)
Blastka, wierz do samego końca!! Daj znać, trzymam kciuki;)

Witajcie,
widzę, że znów rozmawiacie o mnie.
Przepraszam za to, co się tutaj wczoraj stało, bo spowodował to mój post. Nie uważam, żebym nim kogoś obraziła. Opisałam tylko swój przypadek i poprosiłam, żeby nie straszyć pozostałych dziewczyn, a słuchać przede wszystkim LEKARZY. Natomiast w odpowiedzi usłyszałam, że jestem niedouczonym imbecylem. A na taki poziom rozmowy i braku szacunku mojej zgody nie ma.
Westeice & spółka, trochę kultury i ogłady, bo przede wszystkim trzeba być porządnym człowiekiem.
Życzę Wam wszystkiego dobrego, może ta frustracja wtedy zniknie....
Nie będę reagować na dalsze impertynencje i zaczepki.
Czemu Ty znów do mnie pijesz? ? Odbij!!
Kto tu wczoraj nie miał oglady!!

reklama
Do góry