lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz mówił że można zbadać płeć zarodka ale ze to niezgodne z prawem bo wtedy człowiek sam zaczął by ingerować w to jakiej płci dzieci będą się rodzic i zrobiłaby się z tego sex misja nie wiem może się nie znam ale tak mówił mi mój ginKurcze a ja nie wiedzialam ze mozna zbadac plec zarodkow...szkoda
A co się dzieje z zarodkami, u których wyjdzie jakaś wada?To nie sa badania plci tylko wad chromosomow. A ze ci wypisuja na liscie wszystkie choroby ktore przebadali to na koncu pisza zdrowy "xy". Przy tych badaniach plec jest widoczna od razu dla nich...
Nie trzeba miec wskazan. Po prostu niektorzy chca byc pewni, ze moga wyeliminowac niektore wady tak jak np u mnie zespol turnera.
Zaplacilam to zrobili. Przy okazji bede spokojniejsza.