reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O to nie wiedziałam - jakiś konkretny polecasz? I normalnie wcierać w skórę jak oliwkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie wiem jak ale myślę że normalnie wcierać. Jak byłam w ciąży to kosmetyczka mi poleciła i mówiła że nie ma nic lepszego na rozstępy. Miała mi poszukać nazwy tej firmy ale potem już się potoczyło jak potoczyło...:( Poszukajcie gdzieś na forum i na pewno będą polecać jakąś firmę.

reklama
Zosia, to propozycja męża, a Staś to imię po moim ukochanym dziadku i po babci męża. To były dwie bardzo ważne dla nas osoby, dlatego nie było żadnych wątpliwości co do imienia dla chłopca :)
U nas Zosia to moja propozycja i marzenie mojej Mamy, a Stasiu, bo tak ma na imię mój Teściu, który mocno nam kibicuje:)

Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie czy ktoras z was bierze femibion natan 1. Bym z checia odkupila 4 tabletki bo nie oplaca mi sie kupowac calego opakowania bo zabraknie mi tylko 4 szt a potem juz mam przejsc na femibion 2

reklama
Do góry