reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A teraz mam takie pytanie co do progesteronu .
Czy Wy tez macie po nim wzdęcia. ? Normalnie takie pierdy :D wale ze tylko kołdra lata :o
A jedyne co przyjmuje to to o_O i od 2 dni coraz lepiej:laugh2::laugh2::laugh2: kołdra coraz wyżej:p

Wiesz co, ja do transferu przyjmuje luthinus i mam właśnie wzdęcia i taki ból podbrzusza. Czytałam na ulotce ze to skutki uboczne.
Normalne?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co, ja do transferu przyjmuje luthinus i mam właśnie wzdęcia i taki ból podbrzusza. Czytałam na ulotce ze to skutki uboczne.
Normalne?

Bol podbrzusza to chyba po punkcji raczej , mialas tam sporo jaj i tak moze cmic do bety albo i dłużej . Ja mam wzdecia i latajaca kołdrę. A to jeszcze troche lutinus przyjmiesz tak do 12 tyg ciazy :-) :)
A czy to normalne to ja nie wiem 1 raz doszlam tak daleko :)

Ostatnia edycja:
Bol podbrzusza to chyba po punkcji raczej , mialas tam sporo jaj i tak moze cmic do bety albo i dłużej . Ja mam wzdecia i latajaca kołdrę. A to jeszcze troche lutinus przyjmiesz tak do 12 tyg ciazy :-) :)

Tak wiem, ale czego sie nie robi dla upragnionego dziecka?
Pózniej w jakich dawkach sie przyjmuje. Przed transferem mam 3x1 [emoji54]

Te wzdęcia i reszta mogą być od progesteronu. W moim ciążowym poradniku piszą, że często tak jest na początku ciąży :) Dla pocieszenia ja też często mam wzięty brzuch. Uważaj na to, co jesz, żeby nie pogarszać sprawy.

reklama
Do góry