reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Tak jest kolacja o 20Ewcia jak tam jajka nakarmione ???
Flandi
Dziewczyny jestem prawie 4 tyg po transferze i w pon zaczelam plamic(na brazowo) dzisiaj zadz do lekarza dodal lekow, ale moje plamienie zmienilo kolor na bardziej czerwony(nie ma zywej krwi). Nic mnie nie boli tylko czuje podbrzusze( nie wiem jakk to inaczej opisac) tak sie stresuje, ze chyba zaraz eksploduje.. co myslicie?? Bo ja juz nie mysle. Nie chce sie nakrecac bo mam jeszcze w sobie duzo nadziei...buziaki ...
U mnie przy plamieniu okazało się, że mam krwiaka i on był powodem, ale jechałam od razu na usg, więc tak jak dziewczyny piszą - lepiej jedź na IP
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dragonfly79
Zaciekawiona BB
A co to jest IP.????Ja na twoim miejscu bym jechala na IP.
U mnie tez bylo male plamienie a potem jak sie rozkrecilo to zebym nie wiedziala ze jestem w ciazy to bym pomyslala ze dostalam @ i to taka obfita. To jest tylko moje zdanie sama zadecydujesz co zrobisz.
Dragonfly79
Zaciekawiona BB
W czwartek mam lekarza..w angli z badaniami jest troche kiepsko...bede sie umawiac na prywatna wizyte. Ale o usg nie mam co marzyc. Jak nic sie zmieni to bede leciala do polski w pon.
Flandi
Izba Przyjęć w szpitalu.A co to jest IP.????
misis188
Zrób betęDziewczyny jestem prawie 4 tyg po transferze i w pon zaczelam plamic(na brazowo) dzisiaj zadz do lekarza dodal lekow, ale moje plamienie zmienilo kolor na bardziej czerwony(nie ma zywej krwi). Nic mnie nie boli tylko czuje podbrzusze( nie wiem jakk to inaczej opisac) tak sie stresuje, ze chyba zaraz eksploduje.. co myslicie?? Bo ja juz nie mysle. Nie chce sie nakrecac bo mam jeszcze w sobie duzo nadziei...buziaki ...
Hooope86
Ewcia jak tam jajka nakarmione ???
My karmimy o 13 [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewunka
To tak wolno
Ja między 20 a 23 mam sobie wybrać godzinę jedzenia
Podziel się: