lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie czadu daje torbiel nie lubi jak jest @ .Ale jak dam zastrzyki o 20 to go pewnie trochę otłumanie
Kotletów jednak nie było, ale zjadłam wielką porcję klusek śląskich z gulaszem Dostałam jeszcze na wynos, więc dziś na obiad będzie to samo
Trzymaj się do następnego badania [emoji175] tuleHej. Mam juz wynik... Beta 4,4...
A dzis 11 dpt 5 dniowej blastki...
Mało... Bardzo mało. ..
Zadzwonilam do lekarza... Leki nadal i powtorzyc wynik w środę. ..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz bym chyba wolala 0.1 i wszystko by bylo jasne... Teraz sie musze zastanawiać. ..
Rozumiem albo tak albo nie ale widzisz ze dziewczyny też już myslaly że koniec a jednak więc bądź twarda [emoji123][emoji8]Juz bym chyba wolala 0.1 i wszystko by bylo jasne... Teraz sie musze zastanawiać. ..
Hej. Mam juz wynik... Beta 4,4...
A dzis 11 dpt 5 dniowej blastki...
Mało... Bardzo mało. ..
Zadzwonilam do lekarza... Leki nadal i powtorzyc wynik w środę. ..