reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie skacze...zbeczalam sie tylko w tym szpitalu ze szczescia...nikomu oprocz was jeszcze nie mowie...boje sie cieszyc...boje sie wszystkiego juz teraz...wiem jestem straszna panikara...nie do wytrzymania ze mna...wiem
Tylko te co przechodzą przez to co my nas rozumieją i nikt inny! Jak słyszę doradzanie mojej szwagierki któa aż całe 4 miesiące starała się o ciążę to mnie mdli. Nie bój się kochana. Wyjdź na spacer kropki dotlenić:)

Katharina super:)
Ja dzis sikacza zrobilam i wyszedl negatywny. Jutro jeszcze beta, licze na pozytywne zaskoczenie...
Chiciaz z Jankiem w 10 dpt juz sikacz wyszedł. ...
Kurcze caly czas mialam podejscie ze nawet jak sie nie uda to jeszcze przeciez dwa mrozaki czekają a mimo to jakos tak troche mi nastroj opadl rano...
Ale nie mozna sie dolowac wiem ze jeszcze jest duza szansa ze jutro wynik bedzie pozytywny.
A asekuracyjne pytanie? Czy wie ktoras z was jak to jest z kolejnym podejsciem do transferu? Trzeba przerwe robić czy mozna miesiac po miesiacu?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis sikacza zrobilam i wyszedl negatywny. Jutro jeszcze beta, licze na pozytywne zaskoczenie...
Kurcze caly czas mialam podejscie ze nawet jak sie nie uda to jeszcze przeciez dwa mrozaki czekają a mimo to jakos tak troche mi nastroj opadl rano...
Ale nie mozna sie dolowac wiem ze jeszcze jest duza szansa ze jutro wynik bedzie pozytywny.
A asekuracyjne pytanie? Czy wie ktoras z was jak to jest z kolejnym podejsciem do transferu? Trzeba przerwe robić czy mozna miesiac po miesiacu?

Nie trzeba przerwy .
Sikance oszukance rybka miała betę 300 a sikaniec 1 kreska. ..... a ma bliźniaki w brzuchu.

Ema mysl pozytywnie sikance oszukance czekaj cierpliwie na bete

Tylko te co przechodzą przez to co my nas rozumieją i nikt inny! Jak słyszę doradzanie mojej szwagierki któa aż całe 4 miesiące starała się o ciążę to mnie mdli. Nie bój się kochana. Wyjdź na spacer kropki dotlenić:)
No wlasnie..moja wredna szwagierka ,,usiadła na kalesony" i juz byla w ciazy...i jej rada...nie zachodzisz w ciaze bo za bardzo chcesz dziecka...nie zaluje ze wlasnie tak bardzo pragnelam dziecka...widocznie ona nie. Bede odpoczywac. Troche mnie noli brzuch ale bede brac nospe i jutro tel do lekarza...mezowi jeszcze nie mowie...zobacze jak przyrosnie beta...

Nie trzeba przerwy .
Sikance oszukance rybka miała betę 300 a sikaniec 1 kreska. ..... a ma bliźniaki w brzuchu.
Wiem wiem tak tylko zrobilam bo maz dzis w domu jutro jak bedzie wynik juz go znowu nie bedzie- tez mam niestety meza poza domem na codzien... Na weekendy tylko w domu.

Ale super ze w razie co bez przerwy mozna bo juz doczekac sie nie moge kolejnej ciazy;)

reklama
Do góry