reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie policzyłam, że ostatnio, po stymulacji, świeży zarodek podano mi w 14dc. Ciekawe skąd wynikają te różnice? Dziewczyny macie jakis pomysł?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przekopalam chyba caly internet ;) na sztucznym podaje sie gdy endometrium jest gotowe. No ale bylyby takie roznice? Moje endometrium zawsze bylo ok, wiec nie wiem dlaczego o tydzien pozniej transfer mam....

reklama
Przekopalam chyba caly internet ;) na sztucznym podaje sie gdy endometrium jest gotowe. No ale bylyby takie roznice? Moje endometrium zawsze bylo ok, wiec nie wiem dlaczego o tydzien pozniej transfer mam....

Jutro u mnie 10 dc, sama jestem ciekawa jakie bedą rokowania co do endometrium. Dam znać jak tylko wyjdę z gabinetu ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia, a ile dni po transferze? Czy u Ciebie to blastocysta?
Czy w 9dpt sikaniec jest już wiarygodny? 3 dniowy zarodek.
Ja miałam punkcie w pon a transfer w środę więc 2 dniowy ale robię w 13dniu najwcześniej nie mam zamiaru się wcześniej denerwować czy aby wynik jest w 100% wiarygodny [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ty Nika w Arte robiłaś in vitro? Czy coś mi się pomyliło?
A robicie sikance czy tylko beta hcg?
Ja robiłam w Warszawie a ide tym razem tylko na beta hcg. Ostatnio najpierw zrobiłam sikany i nic nie było, potem betę i sie potwierdziło ze to nie ten czas. Teraz mam troszkę lepsza sytuacje jesli chodzi o zarodki, bo sa niby lepsze no i dwa A za pierwszym razem był jeden

Do góry