reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Myslałam o tym. Histero zrobie w październiku,scratching i w listopadzie podejdziemy znowu do tematu.
Dziekuję :*
Koraliku,ja też mam taki plan i bardzo dobrze, ze odrazu nie podchodzisz do crio tylko wszystko sprawdzisz.
Dobrze będzie .
Gratulacje dla Rybki i AniCh.
Powiedzcie kochane czy to prawda, ze po laparo może jeszcze bardziej zmniejszyć się rezerwa jajników?
Czy tylko jak będzie coś na jajnikach robione?
Ja muszę zrobić laparoskopie, bo jestem po laparotomii i po cc i bardzo coś mnie tam dokucza. Mam wrażenie, ze to zrosty.
A jeszcze zastanawiam się nad immunologia, czytałam, ze dziewczyną Przy implantacji pomogły leki takie jak Neupogen, Polifin który jest też na słabe nasienie.
Slyszalyscie coś o tych lekach?
Trzymam kciuki za resztę brygady.

reklama
scratching trzeba miedzy 21-26 dniem w cyklu poprzedzajacym stymulacje badz transfer. NIe robic scratchingu jak sie stymulacje zaczelo albo w 2 tygodnie poprzedzajacym transfer

butterfly1331 chyba mamy podobne prace. Ja zajmuję się płatnościami w firmie sprzedającej materiały budowlane. Przez moje ręce też przepływa masa kasy. Straszny stres. Dlatego w GynC bez problemu dostawałam L4 na czas stymulacji i po.
Ja też nie miałam problemów ze zwolnieniem. Tyle, że na czas stymulacji go po prostu nie chciałam, to w niczym mi nie przeszkadzało :)

reklama
Wlasnie w glowie jakos dziwnie...nie czuje nic...ani bolu na dole ani plamienia ani bolu poersi...wiem ze nie moze byc zadnych objawow ale bym chciala...a ty?
Mnie wczoraj i przedwczoraj ciągnął brzuch, takie dziwne uczucie. Pobolewają mnie jeszcze jajniki, ale to na pewno po punkcji. Dziś od rana mi niedobrze, chyba coś zjadłam :-\
Piersi też mnie nie bolą, ale spokojnie - na tym etapie nie mamy prawa mieć żadnych objawów. Nie martw się, myślimy pozytywnie i czekamy na betę :)

Do góry