reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję ;) z tym lezeniem i pchnięciem gorzej. .. Bo ja juz jestem szczesliwa mama invitrowego łobuza. .. Lezec sie nie da w ogóle ;) ale podchodze do tego z mysla ze jesli sie ma udac to sie uda nawet w lekkim biegu... Wiem ze mi latwiej z tytułu wlasnie drugiej upragnionej ciąży. .. Zobaczymy... Doktor życzył corki tym razem i stwierdzil ze transfer idealny;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam podane zarodki w trzeciej dobie, więc teoretycznie za 12-14 dni. Zobaczymy, ile wytrzymam :)
Buterfly, trzymam kciuki, niech zarodeczki sie pieknie zakopia w "kolderce", jak to moj maz mowil[emoji6]
Pani dr. ma szczesliwa reke, wiec i u Ciebie musi sie udac[emoji4]

Katharina, oczywiscie za Ciebie tez trzymam kciuki[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu to samo hihihihi
Dziwne metody naturalne do in vitro.

Dziękuję ;) z tym lezeniem i pchnięciem gorzej. .. Bo ja juz jestem szczesliwa mama invitrowego łobuza. .. Lezec sie nie da w ogóle ;) ale podchodze do tego z mysla ze jesli sie ma udac to sie uda nawet w lekkim biegu... Wiem ze mi latwiej z tytułu wlasnie drugiej upragnionej ciąży. .. Zobaczymy... Doktor życzył corki tym razem i stwierdzil ze transfer idealny;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Emma, kciukam i za Ciebie[emoji4]

Dziewczyny zaciazajcie i przenoscie sie na nasz watek[emoji6]

Buterfly, trzymam kciuki, niech zarodeczki sie pieknie zakopia w "kolderce", jak to moj maz mowil[emoji6]
Pani dr. ma szczesliwa reke, wiec i u Ciebie musi sie udac[emoji4]

Katharina, oczywiscie za Ciebie tez trzymam kciuki[emoji4]

Dziekuje...chetnie sie na waszym watku tez pojawie...moze sie uda...

Czy któraś z Was brała encorton po transferze? Miałyście po nim wilczy apetyt ?
Ja uwielbiam jeść ale teraz to już przeginam ciagle jestem głodna :(

reklama
Dziewczyny mam całe opakowanie estrofemu i 9 zastrzyków fragminu jakby któraś chciała chętnie wyślę bez opłat oczywiście

Do góry