reklama
butterfly1331
Moderator
Koralik, a jak Ty się dzisiaj czujesz? Co u Ciebie?
:-*
:-*
katharina203
Fanka BB :)
Dziekuje...Katherine, motylku,ema gratulacje zakropkowania teraz zaciskajcie mocno nozki lezcie i pachnijcie i nie wypuszczajcie kropkow przez 9 miesiecy :*
ema51
Dziękuję z tym lezeniem i pchnięciem gorzej. .. Bo ja juz jestem szczesliwa mama invitrowego łobuza. .. Lezec sie nie da w ogóle ale podchodze do tego z mysla ze jesli sie ma udac to sie uda nawet w lekkim biegu... Wiem ze mi latwiej z tytułu wlasnie drugiej upragnionej ciąży. .. Zobaczymy... Doktor życzył corki tym razem i stwierdzil ze transfer idealny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Buterfly, trzymam kciuki, niech zarodeczki sie pieknie zakopia w "kolderce", jak to moj maz mowil[emoji6]Miałam podane zarodki w trzeciej dobie, więc teoretycznie za 12-14 dni. Zobaczymy, ile wytrzymam
Pani dr. ma szczesliwa reke, wiec i u Ciebie musi sie udac[emoji4]
Katharina, oczywiscie za Ciebie tez trzymam kciuki[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Tu to samo hihihihiJa tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziwne metody naturalne do in vitro.
G
Gość
Gość
Emma, kciukam i za Ciebie[emoji4]Dziękuję z tym lezeniem i pchnięciem gorzej. .. Bo ja juz jestem szczesliwa mama invitrowego łobuza. .. Lezec sie nie da w ogóle ale podchodze do tego z mysla ze jesli sie ma udac to sie uda nawet w lekkim biegu... Wiem ze mi latwiej z tytułu wlasnie drugiej upragnionej ciąży. .. Zobaczymy... Doktor życzył corki tym razem i stwierdzil ze transfer idealny
Dziewczyny zaciazajcie i przenoscie sie na nasz watek[emoji6]
katharina203
Dziekuje...chetnie sie na waszym watku tez pojawie...moze sie uda...Buterfly, trzymam kciuki, niech zarodeczki sie pieknie zakopia w "kolderce", jak to moj maz mowil[emoji6]
Pani dr. ma szczesliwa reke, wiec i u Ciebie musi sie udac[emoji4]
Katharina, oczywiscie za Ciebie tez trzymam kciuki[emoji4]
reklama
Podziel się: