Rustynka
Fanka BB :)
I u jakiego lekarza ? Ja od poczatku byłam troche zniesmaczona klinika i chciałam zmienic ale jak przed transferem rozmawiałam z dziewczynami na sali to były z rożnych klinik i mówiły ze tu najlepiej wiec teraz jakby mi sie nie udało niewiedziałabym co robic ale w sumie po co myślec za wczasu a teraz gdzie jestes ?
W invinedzie Leczyłam się u dr Dworniaka w sumie to wybrałam go opierając się wyłącznie na opiniach w necie w sumie jak i klinikę. Nie byłam zadowolona pierwsza wizyta trwała 10 min.kolejne max 5 jak na taśmie produkcyjnej. O sonohsg poprosiłam sama bo dr by się nie domyślił. Sam Dworniak dosyć specyficzny i zamknięty w sobie o wszystko trzeba było pytać o ile się wiedziało coś w temacie. Nigdy nie widziałam choć raz żeby się uśmiechnął.
Od czerwca leczę się w Białymstoku u dr Pierzyńskiego autora książki "zajść w ciążę " u niego pierwsza wizyta trwała prawie godzinę przed wizytą wypełniasz kwestionariusz aby wiedział na jakim etapie stoimy pytania typu czy palisz Ty i partner itp.U niego czuje ze jestem pacjetką jest konkretny ,bardzo serdeczny bardzo się angażuje. Od pierwszej wizyty wzbudził zaufanie a uważam że w relacji lekarz-pacjent to jest ważne.