reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marta nie grzeb tam w majtkach i nie denerwuj się .
Ivo za każdym razem każdy organizm może reagować inaczej to ze kiedyś bolało Cię inaczej nie znaczy ze musi tak samo odstawić leki po 4 dniach to bardzo dziwna sprawa. .....może ten lekarz nie wiedział ze miałaś transfer 4 dni temu może mu się poj.
Ja bym czekała do 10 dnia i wtedy beta .
No chyba ze Cię zalało to inna sprawa.
Ja dziś tez byłam u lekarza znaczy za dużo powiedziane to był idiota :)
Nie był ani skuteczny ani miły :laugh2: no parodia.
Poszłam najpierw na osiedle pani miała problem z moja karta unijna ( lata temu wszla w obieg ) ale ni hu nie wiedziała co ma z nią zrobić no i dla świętego spokoju kazała iść mi gdzie indziej :o poszłam . Zarejestrowali mnie .
Mówię boli mnie brzuch i jest mi niedobrze potrzebuje krew i usg bo nie wiem czy to jajniki czy jelita ( bo mam zepsute i to i to )
Wysmial mnie pod nosem. ...
Zapytał
Zjadła pani coś zepsutego? :confused:
Popatrzył mi w oczy i mówi proszę wziąść nospe omeprazol i dieta 3 dni :laugh2: i dam pani zwolnienie :D Tym razem to ja go wysmialam i mówię co mi dolega. ? Wie pan już. ? Badanie na odległość. ?
Mówi a co ja pani zrobię na ból brzucha :laugh2::laugh2::laugh2: mowie może usg. ? Zobaczymy czy jajniki ok. ?
Nie widzę podstawy do badania :laugh2:
Trochę brzydko mu powiedziałam i zostawiłam skargę pisemną w recepcji .
Jaja normalne Jaja :o

reklama
Motylku pieknie!! Beda blizniaki? :)
Ewunka no coz - polska sluzba zdrowia powinna mowic Ci wszytsko... Ja kiedys z zapaleniem miedniczek nerkowych musialam isc prywatnie, bo w zwyklej przychodni stwierdizli, ze to nic pilnego i skoro mam karte ekuz to tylko pilne przypadki lecza. Prywatnie okazalo sie, ze przez tydzien nie wolno mi bylo opuscic lozka i musialam lot do domu przelozyc, bo moj stan byl tak zly, ze leciec nie moglam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka no coz - polska sluzba zdrowia powinna mowic Ci wszytsko... Ja kiedys z zapaleniem miedniczek nerkowych musialam isc prywatnie, bo w zwyklej przychodni stwierdizli, ze to nic pilnego i skoro mam karte ekuz to tylko pilne przypadki lecza. Prywatnie okazalo sie, ze przez tydzien nie wolno mi bylo opuscic lozka i musialam lot do domu przelozyc, bo moj stan byl tak zly, ze leciec nie moglam.

Powiem Ci że ginekolog patrzący w oczy to dla mnie nowość o_O
Diagnoza i leki to już był szał :o

Marta nie grzeb tam w majtkach i nie denerwuj się .
Ivo za każdym razem każdy organizm może reagować inaczej to ze kiedyś bolało Cię inaczej nie znaczy ze musi tak samo odstawić leki po 4 dniach to bardzo dziwna sprawa. .....może ten lekarz nie wiedział ze miałaś transfer 4 dni temu może mu się poj.
Ja bym czekała do 10 dnia i wtedy beta .
No chyba ze Cię zalało to inna sprawa.
Ja dziś tez byłam u lekarza znaczy za dużo powiedziane to był idiota :)
Nie był ani skuteczny ani miły :laugh2: no parodia.
Poszłam najpierw na osiedle pani miała problem z moja karta unijna ( lata temu wszla w obieg ) ale ni hu nie wiedziała co ma z nią zrobić no i dla świętego spokoju kazała iść mi gdzie indziej :o poszłam . Zarejestrowali mnie .
Mówię boli mnie brzuch i jest mi niedobrze potrzebuje krew i usg bo nie wiem czy to jajniki czy jelita ( bo mam zepsute i to i to )
Wysmial mnie pod nosem. ...
Zapytał
Zjadła pani coś zepsutego? :confused:
Popatrzył mi w oczy i mówi proszę wziąść nospe omeprazol i dieta 3 dni :laugh2: i dam pani zwolnienie :D Tym razem to ja go wysmialam i mówię co mi dolega. ? Wie pan już. ? Badanie na odległość. ?
Mówi a co ja pani zrobię na ból brzucha :laugh2::laugh2::laugh2: mowie może usg. ? Zobaczymy czy jajniki ok. ?
Nie widzę podstawy do badania :laugh2:
Trochę brzydko mu powiedziałam i zostawiłam skargę pisemną w recepcji .
Jaja normalne Jaja :o
Ej no, nigdzie nie grzebie, samo wyszło..
Ale Ci się trafiło..a wiesz juz w koncu co Ci jest? Poszłas gdzie indziej czy się męczysz?

reklama

Oby, zobaczymy :) Gdyby mi ktoś powiedział, że się uda tylko, gdy wezmę 5, to wchodzę w to w ciemno ;) My te maluchy pokochaliśmy już teraz, na szkiełku.

Do góry