reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosia krzesłem go!
Motylku Ty też spróbuj krzesłem :).
Jak Cię nie będą chcieli wypuścić to dzwoń po mnie ja Cię wyciągnę siłą
Wypuścili mnie. Uśmiechnęłam się do Pana z ochrony, pokajałam się, przeprosiłam i mnie wypuścił :)
Mąż przeprosił, chciał nawet przyjechać z przepustką, więc wychodzimy na prostą ;-)
BTW, rok temu leżałam na tej samej plaży, co Ty teraz :)

Ja tez nie wiem prg mi sie wydaje dobre tez mialam niskie a estradiol to nie mam pojecia ale chyba endometrium jest najwazniejsze ?! Przynajmniej u mnie tak bylo

reklama
czekam jeszcze nie przyslali ale cos jest na rzeczy bo sama ze soba nie moge przepraszam ale wydaje mi sie ze smierdze jak trol a moj M mi od kilku dni mowi ze inaczej pachne nawet moje ulubione perfumy pachna inaczej na mnie wydawalo mi sie ze cos wymysla ale dzis to juz nie moge dwa razy sie kapalam i tona antyperspirantu nie dziala

Do góry