reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przyjemnego dnia, dziewczyny i powodzenia na wizytach :)
Rybko, wysokiej bety!

Mój tydzień zaczął się kiepsko, pokłóciłam się z mężem, zapomniałam wszystkich przepustek do pracy i teraz zastanawiam się, jak stąd wyjdę :( Wjechałam przez nieuwagę ochroniarza, wyciągnęłam z torebki dowód rejestracyjny i nie zdążyłam jeszcze powiedzieć, że nie mam przepustek, a on kazał mi jechać. To pojechałam. I nie wiem, co teraz. F...c, co za dzień :-/
No chyba Cię jakoś wypuszcza nie będą trzymać do grudnia :errr:
A mąż pewnie zdenerwowany stymulacja nie zwracaj uwagi ;)
Urlop urlop zaraz urlop :D
Niech nic Ci tego oczekiwania nie popsuje .
Buziak

Hej dziewczynki :)
Nie było mnie przez weekend,ledwo nadrobilam lekturę :)
Rybko, super wiadomość :) przy takich krechach test to już formalność :) trzymam mocno kciuki :)
Motylku, wpuścili to i wypuścić muszą :) i nie przejmuj się tak bardzo kłótnia z mężem. Faceci jednak są z Marsa ;)
Chętnie dołączę do grupy na fb jeśli można :) ale jej nie widzę :(

Hej dziewczynki :)
Nie było mnie przez weekend,ledwo nadrobilam lekturę :)
Rybko, super wiadomość :) przy takich krechach test to już formalność :) trzymam mocno kciuki :)
Motylku, wpuścili to i wypuścić muszą :) i nie przejmuj się tak bardzo kłótnia z mężem. Faceci jednak są z Marsa ;)
Chętnie dołączę do grupy na fb jeśli można :) ale jej nie widzę :(
Gdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupy :)

reklama
Do góry