reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No chyba Cię jakoś wypuszcza nie będą trzymać do grudniaPrzyjemnego dnia, dziewczyny i powodzenia na wizytach
Rybko, wysokiej bety!
Mój tydzień zaczął się kiepsko, pokłóciłam się z mężem, zapomniałam wszystkich przepustek do pracy i teraz zastanawiam się, jak stąd wyjdę Wjechałam przez nieuwagę ochroniarza, wyciągnęłam z torebki dowód rejestracyjny i nie zdążyłam jeszcze powiedzieć, że nie mam przepustek, a on kazał mi jechać. To pojechałam. I nie wiem, co teraz. F...c, co za dzień :-/
A mąż pewnie zdenerwowany stymulacja nie zwracaj uwagi
Urlop urlop zaraz urlop
Niech nic Ci tego oczekiwania nie popsuje .
Buziak
Ewunka
Koralik pięknych jajeczek
Pisanka w końcu byśmy się dowiedzieli czy urośnie cycek czy cycki
Rybko dziś beta ok 300 poproszę
Pisanka w końcu byśmy się dowiedzieli czy urośnie cycek czy cycki
Rybko dziś beta ok 300 poproszę
BeataWarszawa
Hej dziewczynki
Nie było mnie przez weekend,ledwo nadrobilam lekturę
Rybko, super wiadomość przy takich krechach test to już formalność trzymam mocno kciuki
Motylku, wpuścili to i wypuścić muszą i nie przejmuj się tak bardzo kłótnia z mężem. Faceci jednak są z Marsa
Chętnie dołączę do grupy na fb jeśli można ale jej nie widzę
Rybko, super wiadomość przy takich krechach test to już formalność trzymam mocno kciuki
Motylku, wpuścili to i wypuścić muszą i nie przejmuj się tak bardzo kłótnia z mężem. Faceci jednak są z Marsa
gosia321
Gdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupyHej dziewczynki
iga2421
Gdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupy
Chyba już tylko Natalka może dodać do grupy.
BeataWarszawa
DziękiChyba już tylko Natalka może dodać do grupy.
Wyslalam
BeataWarszawa
Wyslalam zaproszenie do NatalkiGdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupy
Dzieje się tu na forum ciężko czasami nadgonic
reklama
N@t@li@89
Zaakceptuje jak tylko przywróci mi internet dziady bo z tel nie mam jak; /Wyslalam zaproszenie do Natalki
Dzieje się tu na forum ciężko czasami nadgonic
Podziel się: