reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mi my musieli dużo zapłacić żebym tam weszła ha ha ha ha za oknem mi tu teraz latają. ......Super ja marze o skoku na spadochronie ale narazie spelniam inne marzenie
gosia321
Ewcia te dowcipne globulki nie szkodza az tak bardzo troche piany w ustach masz i tyleTak pytałam jak się czujesz i juz się bałam ze Ci da globulka doustnie zaszkodziła . I fejsa Twojego chciałem. I buziaka Ci przesłać i pozytywnej energii troszkę
Ewunka
O marzene się martwilam bo tak ucichla myślałam że ja zakleiłoEwcia te dowcipne globulki nie szkodza az tak bardzo troche piany w ustach masz i tyle
gosia321
Eee w samolot wchodzisz i pierwszych pare skokow jest z instruktorem wiec nie masz wyjscia bo to on wyskakuje. Ja mam lek wysokosci kiedys chcialam go pokonac skokiem na bungy ale spietralam zanim zaplacilamMi my musieli dużo zapłacić żebym tam weszła ha ha ha ha za oknem mi tu teraz latają. ......
A tak chyba moglabym to zrobic z kims skaczac troche mniej sie boisz a widoki niezapomniane no i film z bulgoczacymi od wiatru ustami mega
Ewunka
Nie było by to dla mnie przyjemne nie lubię. .....Eee w samolot wchodzisz i pierwszych pare skokow jest z instruktorem wiec nie masz wyjscia bo to on wyskakuje. Ja mam lek wysokosci kiedys chcialam go pokonac skokiem na bungy ale spietralam zanim zaplacilam
A tak chyba moglabym to zrobic z kims skaczac troche mniej sie boisz a widoki niezapomniane no i film z bulgoczacymi od wiatru ustami mega
Bleee
gosia321
Nie misisA kto jest w czerwonej sukience. ?
Pisanka na plaży. ?
ewelin86
Hehe a co do dowcipnych tabletkach to tez miałam przygodę jak ostatnio podchodziłam do stymulacji
Wszystkie leki zawsze mam w tym samym miejscu i jaka tego z rana było do wzięcia. Wiec wszystkie wzięłam na dlon i do buzi. A później idę do łazienek biore aplikator i się zastanawiam gdzie do tego mam tabsty. Okazało się ze przez przypadek tez te dowcipne wzięłam i od tamtej pory luteine w łazience trzymałam
Wszystkie leki zawsze mam w tym samym miejscu i jaka tego z rana było do wzięcia. Wiec wszystkie wzięłam na dlon i do buzi. A później idę do łazienek biore aplikator i się zastanawiam gdzie do tego mam tabsty. Okazało się ze przez przypadek tez te dowcipne wzięłam i od tamtej pory luteine w łazience trzymałam
reklama
Podziel się: