reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi my musieli dużo zapłacić żebym tam weszła ha ha ha ha za oknem mi tu teraz latają. ......
Eee w samolot wchodzisz i pierwszych pare skokow jest z instruktorem wiec nie masz wyjscia bo to on wyskakuje. Ja mam lek wysokosci kiedys chcialam go pokonac skokiem na bungy ale spietralam zanim zaplacilam :)
A tak chyba moglabym to zrobic z kims skaczac troche mniej sie boisz a widoki niezapomniane no i film z bulgoczacymi od wiatru ustami mega :)

Eee w samolot wchodzisz i pierwszych pare skokow jest z instruktorem wiec nie masz wyjscia bo to on wyskakuje. Ja mam lek wysokosci kiedys chcialam go pokonac skokiem na bungy ale spietralam zanim zaplacilam :)
A tak chyba moglabym to zrobic z kims skaczac troche mniej sie boisz a widoki niezapomniane no i film z bulgoczacymi od wiatru ustami mega :)
Nie było by to dla mnie przyjemne nie lubię. .....
Bleee

Hehe a co do dowcipnych tabletkach to tez miałam przygodę jak ostatnio podchodziłam do stymulacji
Wszystkie leki zawsze mam w tym samym miejscu i jaka tego z rana było do wzięcia. Wiec wszystkie wzięłam na dlon i do buzi. A później idę do łazienek biore aplikator i się zastanawiam gdzie do tego mam tabsty. Okazało się ze przez przypadek tez te dowcipne wzięłam :p i od tamtej pory luteine w łazience trzymałam :)

reklama
Do góry