reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eve WOW :p:p:p Pięknie ! Mam nadzieję, że moja też pięknie urosła ;)
Eve, a masz jakieś objawy? Bo mi niedobrze jest i mam wrażenie, że paw z każdym dniem jest coraz bliżej :o
pierwszy raz tak miałam w niedzielę, ale byłam pewna, że to ze stresu. Sama już nie wiem:baffled:
Nie mam praktycznie żadnych :) może poza lekko większym apetytem i sennością, choć to też nie wiem na ile ciążą a na ile brak kawy ;) czekam teraz na Twoją betę :)

A który to dzien po transferze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj jest 13 dpt :)

Faktycznie spora, u mnie w 17 dpt była ok. 1900 przy ciąży pojedynczej :)
Zobaczymy co lekarz jutro powie :)

Tak się zastanawiam od rana czy zwolnienie w razie czego dostanę i czy już je brać.Teraz jestem na urlopie do końca tygodnia. Z jednej strony mam pracę biurową a nie fizyczną, tyle że po 8-10godz przy komputerze ciągle no i stresowo bywa.Mam dylemat czy czekać na wizyty serduszkowej ,ale to jeszcze ze 3tyg pewnie?

Zobaczymy co lekarz jutro powie :)

Tak się zastanawiam od rana czy zwolnienie w razie czego dostanę i czy już je brać.Teraz jestem na urlopie do końca tygodnia. Z jednej strony mam pracę biurową a nie fizyczną, tyle że po 8-10godz przy komputerze ciągle no i stresowo bywa.Mam dylemat czy czekać na wizyty serduszkowej ,ale to jeszcze ze 3tyg pewnie?
Będzie dobrze,co może innego powiedzieć po takiej becie jak gratuluję :)
Zależy jak się czujesz teraz i będziesz czuć później. Jeżeli będziesz chciała iść do pracy to może weź zaświadczenie, że jesteś w ciąży i przy komputerze będziesz mogła pracować max 4h :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze,co może innego powiedzieć po takiej becie jak gratuluję :)
Zależy jak się czujesz teraz i będziesz czuć później. Jeżeli będziesz chciała iść do pracy to może weź zaświadczenie, że jesteś w ciąży i przy komputerze będziesz mogła pracować max 4h :)

Z pracą max 4h przy kompie odpada.U nas nie ma innej pracy niż jak przy komputerze,a jak koleżanka chciała kiedyś wyegzekwować te 4 godz to lepiej było jej iść na L4.

Z pracą max 4h przy kompie odpada.U nas nie ma innej pracy niż jak przy komputerze,a jak koleżanka chciała kiedyś wyegzekwować te 4 godz to lepiej było jej iść na L4.
Pamiętaj? Ze pierwsze 3 miesiące są kluczowe dla prawidłowego rozwoju ciąży. Wiem,że była tu zazarta dyskusja o zwolnienia :) ale ja bym wzięła L4,tym bardziej ze dużo stresu i 8h przy komputerze :(
Jak się będziesz dobrze czuła to zawsze możesz wrócić do pracy :)

reklama
Z drugiej strony pierwsze 3 miesiące często kobiety palą, piją, ciężko pracują i też zdrowe dzieci rodzą :-)

Do góry