jagodaaga
Fanka BB :)
Ok. To pojde jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. To pojde jutro.
Nie mam praktycznie żadnych może poza lekko większym apetytem i sennością, choć to też nie wiem na ile ciążą a na ile brak kawy czekam teraz na Twoją betęEve WOW Pięknie ! Mam nadzieję, że moja też pięknie urosła
Eve, a masz jakieś objawy? Bo mi niedobrze jest i mam wrażenie, że paw z każdym dniem jest coraz bliżej
pierwszy raz tak miałam w niedzielę, ale byłam pewna, że to ze stresu. Sama już nie wiem
Dzisiaj jest 13 dpt
Faktycznie spora, u mnie w 17 dpt była ok. 1900 przy ciąży pojedynczejNie mam praktycznie żadnych może poza lekko większym apetytem i sennością, choć to też nie wiem na ile ciążą a na ile brak kawy czekam teraz na Twoją betę
Dzisiaj jest 13 dpt
A przypomnij czy to była blastka?Blaaa..
Dziewczyny a Wy wiecie????
Zobaczymy co lekarz jutro powieFaktycznie spora, u mnie w 17 dpt była ok. 1900 przy ciąży pojedynczej
Nie, dwa zarodki 3 dniowe (A przypomnij czy to była blastka?
Będzie dobrze,co może innego powiedzieć po takiej becie jak gratulujęZobaczymy co lekarz jutro powie
Tak się zastanawiam od rana czy zwolnienie w razie czego dostanę i czy już je brać.Teraz jestem na urlopie do końca tygodnia. Z jednej strony mam pracę biurową a nie fizyczną, tyle że po 8-10godz przy komputerze ciągle no i stresowo bywa.Mam dylemat czy czekać na wizyty serduszkowej ,ale to jeszcze ze 3tyg pewnie?
Z pracą max 4h przy kompie odpada.U nas nie ma innej pracy niż jak przy komputerze,a jak koleżanka chciała kiedyś wyegzekwować te 4 godz to lepiej było jej iść na L4.Będzie dobrze,co może innego powiedzieć po takiej becie jak gratuluję
Zależy jak się czujesz teraz i będziesz czuć później. Jeżeli będziesz chciała iść do pracy to może weź zaświadczenie, że jesteś w ciąży i przy komputerze będziesz mogła pracować max 4h
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętaj? Ze pierwsze 3 miesiące są kluczowe dla prawidłowego rozwoju ciąży. Wiem,że była tu zazarta dyskusja o zwolnienia ale ja bym wzięła L4,tym bardziej ze dużo stresu i 8h przy komputerzeZ pracą max 4h przy kompie odpada.U nas nie ma innej pracy niż jak przy komputerze,a jak koleżanka chciała kiedyś wyegzekwować te 4 godz to lepiej było jej iść na L4.