reklama
Natalii5
Zaciekawiona BB
A do mych drzwi zapukala jakże nie chciana ciocia z Ameryki.. :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja wlasnie czekam w kolejcekatherine203 Pięknych jajeczek
Eve kciukaski za nasz przyrost Ja już oddałam krew Dziś z lewej ręki ładnie poleciało
Jagoda tylko beta prawde powie, ale wiem co czujesz
gosia321
Fanka BB :)
Powiedzcie mi kochane jakie badania z immunologii moge zrobic przed kolejnym podejsciem. Zastanawia mnie ta moja tarczyca z choroba autoimmunologiczna chyba jest troche wiecej jej udzialu niz mowia lekarze ktorzy skupili sie wylacznie na kiepskim nasieniu. Chcialabym porobic badania na wlasna reke bo jak spytam sie lekarza to jak zwykle powie ze nic nie trzeba robic
Gosiu ja robiłam Test V leiden, przeciwciala przeciwkardiolipinie i antykoagulant toczniowy. Lekarz mi to zlecił . Co do tarczycy to nie pomogę ja mam w normie.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Gosia,ja byłam u endokrynologa i powiedział mi,że przeciwciała jakoś znacząco nam nie spadną. Musimy uważnie pilnować wskaźnika tsh i tf4.Powiedzcie mi kochane jakie badania z immunologii moge zrobic przed kolejnym podejsciem. Zastanawia mnie ta moja tarczyca z choroba autoimmunologiczna chyba jest troche wiecej jej udzialu niz mowia lekarze ktorzy skupili sie wylacznie na kiepskim nasieniu. Chcialabym porobic badania na wlasna reke bo jak spytam sie lekarza to jak zwykle powie ze nic nie trzeba robic
Mi nie kazał jakiś specjalnych badań w tym kierunku robić.
Najważniejsze to tsh utrzymać ok 1 max 1.5
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Natalii5
Zaciekawiona BB
No właśnie jak to jest z tym TSH? Ile powinno być? Ja miałam 1.9 i gin kazał mi jodid brać..
Mam też zrobić teraz TF4
Mam też zrobić teraz TF4
BeataWarszawa
Ths najlepsze dla kobiety do zajścia w ciążę to jest ok 1 lub nawet trochę mniej. Według mojego lekarza,udowodnione ze kobiety z tsh poniżej 1 najszybciej zachodzą w ciążę.No właśnie jak to jest z tym TSH? Ile powinno być? Ja miałam 1.9 i gin kazał mi jodid brać..
Mam też zrobić teraz TF4
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marzen głowa do g
marzen głowa do góry !!! I wierzymy w kropki !!! &&&Dziewczyny czuje ze sie nie udalo tym razem tez. Apetyt mam jak przed @;/
Podziel się: