Dzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udało
spadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko 
reklama
kilosierra
Fanka BB :)
Dzisiaj mijałam młoda pijana i brudna kobietę, trzymająca sie za rękę z kimś swojego pokroju.
Była w zaawansowanej ciąży.
Jak widząc takie sytuacje ma nas przekonać fakt, ze leżenie, właściwe odżywianie i tona leków przyniosą wreszcie upragnioną ciąże?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak widząc takie sytuacje ma nas przekonać fakt, ze leżenie, właściwe odżywianie i tona leków przyniosą wreszcie upragnioną ciąże?!
jagodaaga
Misiakiii
Ejjjjj noooo nie poddajemy sie!! Lekarz rzeczywiscie moze miec racje. Minimalny spadek. Głowa do gory moze jeszcze nic straconego!Dzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udałospadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko
![]()
BeataWarszawa
To powtórz za te dwa dni, to faktycznie niewielki spadek.Dzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udałospadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko
![]()
Może jeszcze będzie dobrze.
Wiem,że teraz jesteś nastawiona,że już koniec ale może przy takim małym spadku jeszcze sie utrzyma. Nadal jest to przyzwoita beta.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Ja pierdziele :/:/ przepraszam za słownictwo, ale szczerze to mam ochotę dobitniej powiedzieć :/Dzisiaj mijałam młoda pijana i brudna kobietę, trzymająca sie za rękę z kimś swojego pokroju.
W zeszłym roku mój s.p tata leżał w szpitalu i żeby go odwiedzić przechodziłam obok ostrego dyżuru ginekologicznego. Ile razy spotkałam ciężarne w piżamach i kapciach,jak przed szpitalem paliły papierosy :/
Nóż się w kieszeni otwierał :/
katharina203
To ok...nie nam sie czym stresować...Hej,mnie szczypalo troszkę i wyskakiwal mi babelek mały ,po godzinie znikał.
Ja jak byłam rok temu w szpitalu leżała ze mną ciężarna dziewczyna ok 20 lat, weszłyśmy na temat fajek- ona mówi ze w ciąży to nie pali. Na drugi dzień otwieram okno a ona siedzi i pali na parkingu;/ myślałam ze mnie coś strzeli bo byłam po pierwszej nieudanej iui, zakończonej hiperka. Najlepsze jednak było to ze dowiedziała się ze będzie mieć dziewczynkę i była smutna bo jej partner chciał chłopca, bo córkę to ma już z inna;/
Człowiek chucha, dmucha, leki bierze żeby dziecko urodziło się zdrowe nie ważne jakiej płci a tu nie zawsze jest idealnie, niektórzy ludzie nie doceniają tego daru jakim jest nowe życie
Człowiek chucha, dmucha, leki bierze żeby dziecko urodziło się zdrowe nie ważne jakiej płci a tu nie zawsze jest idealnie, niektórzy ludzie nie doceniają tego daru jakim jest nowe życie
Ewunka
czasem mam wrażenie wrażenie ze niektóre hotele same sobie gwiazdki rysująHotel Isla Bonita. Syf, jakich mało. Reklamowaliśmy to po powrocie i dostaliśmy częściowy zwrot kasy. W sumie, gdybym się bardziej wyczytała w Holiday check'a, to może bym go nie wybrała. Ale byliśmy w gorączce przedślubnej i nie miałam czasu przeczytać wszystkich opinii. Przejrzałam kilka pierwszych, a tam ludzie pisali, że pokoje są za małe albo korytarze za wąskie dla wózków. Uznałam, że to nie ma znaczenia i wzięliśmy tę wycieczkę. Błąd :-/
Plaża była w porządku.

reklama
Ewunka
Beta 33... Spadła czyli koniec![]()
Podziel się: